Serial: Sailor Moon – episodul 51

“A New Transformation! Usagi Powers Up”

E festivalul florilor si Usagi, Ami, Makoto, Minako, Rei, Naru si Natsumi (An) merg in parc impreuna cu profesoara lor sa priveasca florile, asa cum era obiceiul. Umino le asteapta acolo pentru ca statuse toata noaptea sa pazeazca cel mai bun loc.
Ail urmareste grupul din apropiere si este fermecat de Usagi insa An apare langa el si ii face o scena de gelozie. Cei doi venisera acolo pentru ca voiau sa profite de lumea stransa si sa le fure energia. Cardian-ul invocat de ei ii ataca pe Umino, Naru si Sakurada-sensei lasandu-i fara cunostinta, iar Luna si Artemis banuiesc imediat ca s-ar putea sa fie mana celor doi inamici.
In timp ce Ami, Minako, Makoto si Rei investigheaza zona sunt si ele atacate de Cardian si Usagi se grabeste sa se transforme in Sailor Moon si sa le vina in ajutor. Numai ca Sailor Moon esueaza din nou in a-si folosi tiara si se transforma din nou in Usagi. Cardian-ul o ataca si, impreuna cu Luna care venise s-o ajute, este astrasa in energia emisa de el. Usagi se trezeste plutind intr-un spatiu necunoscut unde ii apare Queen Serenity impreuna cu care se vede ajunsa in Moon Castle. Acolo regina ii spune ca dorinta ei de a-si proteja prietenii a facut ca Silver Crystal sa nu fie distrus. Cristalul se va combina cu brosa ce-i fusese distrusa si va forma Crystal Star, care o va ajuta pe Usagi sa lupte in continuare.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back