Serial: Sailor Moon – episodul 47

Asa cum am promis, incepem astazi al doilea sezon din Sailor Moon care contine 43 de episoade si se numeste Sailor Moon R. Primele 13 episoade ale acestui sezon fac parte din Makaiju Arc si nu se regasesc in povestea spusa in manga, ele fiind create doar pentru a da timp autoarei sa pregateasca continuarea povestii.

“Moon Revived! The Mysterious Aliens Appear”
Au trecut deja doua luni de la lupta finala cu Queen Metalia si luptatoarele Sailor nu mai pastreaza nicio amintire din acea perioada. Usagi e cea din totdeauna, zapacita si cu probleme la scoala din cauza intarzierilor si a neindemanarii ei. In cursul unei nopti un meteorit se prabuseste in mijlocul orasului si apoi pluteste spre un apartament din cladirile alaturate. Lumea se strange in jurul craterului si ii putem vede pe toti eroii nostri acolo: Rei, Minako, Makoto, Mamoru, Usagi, Ami, Luna si Artemis.
Ail si An, cei doi extraterestri ce venisera cu meteoritul, se transforma in Seijuurou Ginga si Natsumi Ginga si se inscriu la scoala la care invata si Usagi. An are nevoie de energie si Pamantul este un loc tocmai bun pentru a capata aceasta energie asa ca Ail invoca un Cardian care sa-i ajute sa-si urmareasca scopul. Vampir, cardianul invocat ataca tinerele femei indragostite si curand Naru, prietena lui Usagi, ii cade victima.
Usagi ajunge la Naru acasa si Vampir o ataca si pe ea punand-o astfel pe Luna in situatia de a-i trezi animtirile.

Tag-uri:

 • blove

  Pai nu merge si as vrea sa il vad.

 • Kmeleon

  @blove: la mine se vede :-??

 • mada

  va iubesc..la 19 ani am ajuns sa ma uit iar la sailor moon….>:D< :*

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back