Premiera Tangled -7 ianuarie 2011

“O poveste încâlcită”, cel de-al cincizecilea scurtmetraj de animație produs de Disney, vine în România chiar în prima săptămâna a anului viitor. Lansarea oficială a filmului va fi pe 7 ianuarie 2011 și va putea fi vizionat atât în varianta subtitrată, cât și în varianta dublată. O aventură pentru toate vârstele, cu personaje de excepție, care ne aduc aminte de poveștile Fraților Grimm citite de părinţii noştri înainte de culcare. Rapunzel (Mandy Moore) și Flynn (Zachary Levi) își pregătesc rucsacul și pleacă în căutarea aventurii.

Frumoasa Rapunzel a fost răpită de când era un bebeluș din castelul părinților săi de vrăjitoarea ce se vrea a fi mama ei. Pedepsită, complet izolată în turnul său ascuns din mijlocul pădurii este ținută captivă împotriva voinței sale. Flynn Rider, pe de altă parte este cel mai căutat tâlhar din regat, dar și cel mai fermecător bandit în viață. Ispravă după ispravă, el reușește să fugă de gărzile regale, însă după ultima este nevoit să se adăpostească undeva în siguranță și nimerește chiar în turnul în care este ținută captivă Rapunzel. Cu o iscusință deosebita, aceasta reușește să-l prindă în capcana părului ei lung, de peste 20 de metri pe care îl mânuiește cu o deosebită îndemânare.
Prizonieră de aproape 18 ani în turnul său se hotărăște să evadeze, dorind să descopere lumea pe care până nu demult o privea doar de la fereastra sa. Plină de imaginație și încăpățânată, Rapunzel se folosește de cosițele ei de aur, cu putere magică, ca de niște tentacule uriașe și reușește să scape, fiind ajutată de iscusitul bandit Flynn Rider. Astfel, împreuna pornesc într-o călătorie plină de peripeții, învăluită de umor și iubire, aventură în timpul căreia Rapunzel descoperă pentru prima dată cum arată lumea reală, lumea ce-și arată cu adevărat bogățiile numai în afara zidurilor locuinței sale. Călătorind alături de un fugar, se străduiește să evite să fie prinsă din nou, atât de vrăjitoarea diabolică ce o urmărește, dar și de gărzile ce-l urmăresc pe Flynn.
“O poveste încâlcită” este o adevărată aventură, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, ce te va ține cu siguranță aproape de marele ecran. O comedie cu o frumoasă adolescentă, isteață și rebelă ce reușește să-și croiască drumul spre casă printre obstacolele de tot felul impuse de mama sa vitregă și de bandiții ce-l urmăresc pe Flynn.

Comunicat de presa

Tag-uri:

 • blove

  De abia astept sa vad Tangled,cred ca o sa fie super :)

 • Cornelia

  Tangled ridica foarte multe asteptari atat la nivelul copiilor cat si a parintilor care asteapta sa-si duca copiii la cinema.

 • Cornelia

  Mi-am rezervat deja bilete online la acest film pentru ca prezinta o poveste foarte interesanta si astept cu nerabdare sa o vad.

 • Cornelia

  Filmele de acest gen facute de Disney sunt foarte reusite si merita vazute in cinema pentru ca te introduc intr-o stare de poveste, de neuitat.

 • Dacian

  Unde va fi lansat filmul pt ca nu apare in program la nici un cinema ?

 • Si eu abea astept aparitia sa!
  Chiar pare interesant!

 • Pingback: Concurs “Tangled” | Desenele Animate ale Copilariei :: Sandy Bell, Sailor Moon, Candy Candy, Lidia()

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back