Stiri: Toy Story 3, Pixar, Green Lantern

Stiu ca va intrebati unde am disparut toate in ultimele zile. Pai…am fost si noi cu familia, cu prietenii, sarbatorind Craciunul. Asa e perioada aceasta…lenesa. :D Nu va faceti insa griji pentru ca nu am uitat de voi! Din contra chiar. Ne facem planurile pentru noul an si asteptam cu nerabdare sa le impartasim cu voi.

Pana atunci insa avem multe stiri interesante pentru voi asa ca hai sa le discutam. :)

Pixar si United States Postal Service se pregatesc sa lanseze la anu o serie de timbre cu cele mai memorabile desene animate realizate de compania Pixar. Seria se numeste “Say Hello” si va contine 20 de timbre care vor infatisa personaje ca Lightning McQueen si Mater from Cars (2006); Remy si Linguini din Ratatouille (2007); Buzz Lightyear din Toy Story (1995); Carl Fredricksen si Dug din Up (2009) si WALL*E (2008). Timbrele o sa fie disponibile incepand cu 19 august 2011.

pixar-stamps-image

Pixar isi doreste cu adevarat sa domine piata si sa castige un Oscar pentru cel mai bun film asa ca a pornit o campanie de promovare a celei mai recente animatii Toy Story in speranta ca va pune mana pe mult ravnitul trofeu. Momentan au dat publicitaii o serie de afise cu personajele principale imitand celebre filme care au castigat Oscarul si au intrat in istoria cinematografiei. Evident Ken mi se pare cel mai amuzant imbracat in haine tiroleze si imitand “Sunetul Muzicii”. Ce ziceti de aceasta campanie? Merita sa castige “Toy Story 3” Oscarul? Chiar sunt curioasa daca o sa fie nominalizat la Best Picture. Eu evident asa sper.

toy-story-3-sound-of-music
toy-story-3-american-beauty toy-story-3-annie-hall toy-story-3-french-connection toy-story-3-godfather toy-story-3-lord-of-the-rings toy-story-3-mutiny toy-story-3-platoon toy-story-3-rocky toy-story-3-shakespeare toy-story-3-silence-of-the-lambs (1) toy-story-3-slumdog toy-story-3-sound-of-music toy-story-3-the-sting toy-story-3-waterfront

– Daca sunteti fani The Green Lantern si asteptati nerabdatori seria animata trebuie sa urmariti interviu de mai jos (este doar audio) in care Bruce Timm si ceilalti producatori ai seriei animate vorbesc despre planurile lor si cum o sa se desfasoare aceste desene animate.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back