Stiri: Thundercats, G.I. Joe si Transformers

Acum cateva luni eram mai mult decat incantata de faptul ca o noua serie animata Thundercats o sa fie realizata pentru noua generatie care nu a crescut urmarind acest super serial de desene animate al anilor 80. Uite ca proiectul merge mai departe si via Collider avem noi informatii despre cum o sa arate acest desen animat.

Thundercats-new-series-cartoon-network-image-2011-slice

Cea mai incitanta veste este faptul ca studioul japonez de animatie Studio4C o sa lucreze la acest proiect. Daca nu va suna cunoscut numele va pot spune doar atat: Animatrix. :X Desenul o sa fie mai sumbru (ma asteptam la asta), iar povestea usor simplificata deoarece producatorii considera ca backgroundul mitologic al primei serii era prea complicat. Asta mi se pare o tampenie, dar in fine… Eu oricum sunt incantata de aceasta “resuscitare” a unui clasic al anilor ’80 si de abia astept premiera pe Cartoon Network in 2011. Puteti vedea informatii despre seria originala AICI.

gijoe-renegades-logo

O alta franciza clasica o sa aiba o premiera sub forma unui nou serial animat. ‘G.I. Joe Renegades’” o sa ruleze incepand din 26 noiembrie pe canalul destinat copiilor Hub. Seria respecta povestea originala si continua aventurile din prima serie animata. Producatorii sunt Hasbro Studios si Jeff Kline. Vocile personajelor sunt date de actorii de exceptie: Lee Majors (“The Six Million Dollar Man”) este vocea generalului Abernathy iar Charlie Adler, din seria originala, se intoarce pentru vocea comandantului Cobra. De abia astept sa apara pe undeva episoadele pilot pentru ca sunt extrem de curioasa de aceasta franciza chiar daca filmul mi s-a parut o porcarie infinita! Vedeti AICI info despre seriile animate originale G.I. Joe.

Tfprime

Nici franciza Transformers nu sta “cuminte’. Hasbro lanseaza, tot pe Hub, o noua serie de desene animate 3D din aceasta franciza iar mai jos puteti vedea un clip din primul episod care o sa aiba premiera tot pe 26 noiembrie. Sincer nu este “my cup of tea”, dar ma bucur ca francize frumoase cum este aceasta sunt duse mai departe pentru ca si copii de azi sa vada cu ce povesti frumoase am crescut noi.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back