Stiri: Muppets, G.I. Joe, Delhi Safari, Gnomeo & Juliet

Disney readuce in vizor super popularele personaje The Muppets intr-un film denumit “The Greatest Muppet Movie Ever Made” care o sa aiba premiera anul viitor. Pentru a ne creste interesul a fost data publicitatii o prima imagine din acest film care ii infatiseaza pe toti Muppets-i impreuna cu regizorul James Bobin, scenaristul Nick Stoller si actorul Bret McKenzie. De abia astept filmul mai ales datorita distributiei lui: Jack Black, Donald Glover, Jane Lynch, Danny Trejo, Eric Stonestreet, John Krasinski, Ed Helms, Lady Gaga (!!!!!) si Paul Rudd. Gaga o sa fie Miss Piggy? ;))

Jason-Segel-James-Bobin-Nick-Stoller-Bret-McKenzie-MUPPET-MOVIE-image-1-600x397

A mai aparut un clip promo pentru noul serial de desene animate “G.I. Joe Renegades”:

Cateva noi animatii apar la orizont si nu puteam rata ocazia de a vi le prezenta. Prima se numeste “Delhi Safari” iar povestea se desfasoara intr-un parc din Bombay unde un grup de animale se lupta pentru a impiedica oamenii sa construiasca un complex de apartamente pe pamantul lor. Filmul este o productie indiana si o sa aiba premiera anul viitor.

delhi_safari_promo_poster_01

delhi_safari_promo_poster_02 kyrayon0904

Al doilea film se numeste “Gnomeo & Juliet” si este o productie Disney pentru Touchstone Pictures care prezinta clasica poveste a lui Shakespeare din prisma unor…gnomi. :)) Premiera o sa aiba loc pe 11 februarie 2011, air coloana sonora ii apartine lui Elton John. :X Daca v-a placut muzica din “The Lion King” sigur o sa va placa si aceasta. Vocile celor doi sunt James McAvoy si Emily Blunt.

GNOMEOJULIETOne-Sheet

GNOMEO AND JULIET GNOMEO AND JULIET

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back