Stiri scurte – film Acme, Thor action figures, Dragon Ball manga

Incep cu stirea care mie mi se pare cea mai importanta – deh, un fan anime ramane intotdeauna fan anime ;))

# Umbla zvonul cum ca franciza Dragon Ball va avea parte de o noua manga. Se pare ca dupa 15 de la finalizarea celebrei serii autorul ei a fost convins de diverse edituri sa readuca in atentia cititorilor pe Goku & Co. Inca nu se stie nimic despre ce planuieste Akira Toriyama sa faca – o noua serie, doar un one-shot, o parodie – si daca zvonul e mai mult decat un zvon dar putem sa speram. Si daca va fi o serie manga mai mult ca sigur ca vom avea si o serie anime.

Dragon_Ball_ch

# Despre Thor am tot vorbit si cred ca multi il asteapta cu nerabdare. Acum am insa o veste pentru colectionari. Marvel nu putea sa stea deoparte si sa nu produca jucarii legate de film asa ca urmatoarele imagini nu sunt o surpriza. Nu cred ca o sa le vedem la noi dar, nu-i asa, pentru asta exista eBay ;)) Via
Frost-Giant-thor-movie-action-figure-toy Thor-movie-action-figure-toy-image-2 Thor-movie-toy-action-figure-1-600x401 Thor-movie-toy-action-figure-2-600x401

# Cineva a avut ideea sa propuna un film centrat in jurul Acme Corporation. E nevoie sa mai explic ce e cu Acme? Sunt convinsa ca toti ati observat diversele “produse” ce apar in desenele animate din seria Looney Tunes (si nu numai) si mai ales folosite de coiotul idiot din desenele cu Road Runner.
Kevin şi Dan Hageman au venit cu ideea de a creea o poveste in jurul Acme Corporation si Warner Bros, care de ceva timp s-au pus pe revitalizarea personajelor Looney Tunes, a pus imediat la bataie banii pentru achizitionarea drepturilor de autor. Inca nu stim ce personaje vor aparea in viitorul film, ce se vrea a fi un hibrid live action/CGI, dar cred ca putem sa asteptam cu nerabdare viitoarea productie. Eu una sunt foarte curioasa, mai ales ca “produsele” Acme sunt atat de multe, atat de interesante dar in acelasi timp si extrem de … imposibile :D

acme_dis_pistol acme_earthquake_pills acme_Indestructo Steel Ball acme_tornado

Ce ziceti de idee? Interesant au ba?
Via

Tag-uri:

 • Pingback: Tweets that mention Stiri scurte – film Acme, Thor action figures, Dragon Ball manga | Desenele Animate ale Copilariei :: Sandy Bell, Sailor Moon, Candy Candy, Lidia -- Topsy.com()

 • Ana

  Deobicei continuariile dupa reusite nu se ridica la succesul initial asa ca eu zic ca Dragonball sa ramana asa cum era fara alte parti. Un exemplu e filmul Dragonball Evolution care a fost o porcarie cu toate efectele lor cu tot

 • Kmeleon

  cred ca n-ai inteles foarte bine ce-am scris. inca nu se stie daca va fi o continuare … poate foarte bine sa fie un spin-off sau o parodie (asa cum s-a mai intamplat)…..si ca sa compari aparitia unei noi manga cu productia americanilor mi se pare cel putin aiurea ;)

 • badr

  sper ca noua manga dbz sa fie de fapt un edit la vechea manga.Cea mai mare greseala a autorului a fost atunci cand a hotarat sa continue povestea si dupa freeza saga(initial povestea era planificata ca acolo sa se opreasca),cred ca si-a dat si el seama ca dupa freeza saga,dbz a inceput sa nu mai aiba nici o logica,practic isi pierduse tot feelingul,nu se mai respecta nimic si devenise pueril.
  Sper ca noua manga sa nu fie o continuare a dbz-ului sau a gt-ului,ca oricum povestea a fost lungita deja prea rau.Probabil in ritmul asta se va ajunge ca dintr-o singura miscare de deget eroul principal sa distruga o galaxie intreaga.

 • badr

  Dar nu cred ca va fi o continuare,ci mai degraba o modificare a vechi manga,care sper sa se soldeze cu terminarea seriei la freeza saga.

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back