MediaPro Distribution prezinta: Aventurile lui Sammy 3D

Am fost mai mult decat incantata cand am fost contactata de cei de la MediaPro Distribution care au dorit sa ne prezinte cel mai nou film animat care o sa aiba premiera pe ecranele din Romania luna aceasta, pe 29. Este vorba de animatia “Aventurile lui Sammy (Sammy’s Adventures: The Secret Passage)” realizata de producatorii belgieni Ben Stassen, Caroline Van Iseghem, Domonic Paris si avand in distributie vocile lui Isabelle Fuhrman, Melanie Griffith, Tim Curry, Jenny McCarthy, Ed Begley Jr. si Kathy Griffin.

Sammy, o simpatica broscuta testoasa, este cel mai curajos dintre semenii sai. Asa cum se intampla cu toate broscutele proaspat iesite din ou, Sammy trebuie sa isi inceapa calatoria initiatica prin oceanele nemarginite ale Terrei. Drumul pana la apa este impanzit de pericole, dar odata ajuns in valuri, o serie de intamplari amuzante il poarta intr-o adevarata aventura in jurul lumii.

Curios din fire, el pleaca in cautarea pasajului secret, un loc de legenda. Pe drum, o reintalneste pe frumoasa broscuta Shelly, cea pe care o salvase in prima zi de viata. Shelly il urmeaza in temerara incercare, dar in calea lor apar o multime de piedici. Calatoria lui Sammy dureaza 50 de ani, timp in care cutreiera oceanele, invata si observa cu multa tristete cat de mult s-a degradat planeta. Dar isi face prieteni pe viata si ajunge sa cunoasca atat rautatea, cat si bunatatea oamenilor.

Pentru ca noi toate ne-am indragostit complet de aceasta animatie am decis, impreuna cu MediaPro Distribution, sa va aducem cateva surprize asa ca fiti pe faza si urmartiti blogul pentru ca urmeaza un super concurs! Pana atunci va las in compania trailerului si a catorva imagini pentru a va starni apetitul.

afis_Sammy
1 2 090_0600_R.2235-r 120_0115_R.1693 - r foto - r

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back