Jem and The Holograms sezonul 1 ep.5-6

Continuam si azi aventurile frumoasei Jerrica care, nestiuta de aproape nimeni, canta in formatia Jem and The Holograms, cea mai de succes trupa a momentului.

“Battle of the Bands”
Intrigat de misterioasa Jem, Eric Raymond isi trimite ajutorul, pe Malone, pentru a afla cine este ea in realitate. Acesta reuseste sa gaseasca locul in care se afla Synergy si ii face o fotografie pe care i-o arata sefului sau. Acesta o rapeste pe Ashley exact in noaptea concursului intre cele doua trupe si o cheama pe Jem la drive-in-ul lor secret pentru a discuta. Oare o sa afle Eric cine este Jem in realitate? Urmariti episodul de mai jos.

“Starbright, Part 1: Falling Star”
Jem este distribuita in filmul lui Howard Sands, castigand acest rol in batalia dintre cele doua trupe rivale. Pizzazz insa nu poate accepta ca a pierdut si cumpara studioul cu banii tatalui sau. Regia filmului este apoi acordata lui Eric iar acesta incepe sa ii faca lui Jem si fetelor ei numai zile negre mai ales in momentul in care le distribuie si pe The Misfits in film. Jem insa nu mai poate indura acest tratament si pleaca impreuna cu The Holograms si Video. Cum necazul nu vine niciodata singur, ea afla ca una dintre fetele de la casa Starlight, Ba Nee, sufera de o rara si grava boala de ochi. Oare o sa mai poata ea vreodata sa vada? Vedeti episodul de mai jos si aflati!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back