Jem and The Holograms sezonul 1 ep.3-4

V-au placut primele doua episoade ale seriei Jem and The Holograms? Hai ca nu cred ca nu v-ati amuzat de stangacia si extravaganta acestui super serial de desene animate din anii ’80. ;)) Azi avem urmatoarele doua episoade asa ca vizionare placuta!

“Kimber’s Rebellion”
In timpul unei calatorii la Paris pentru filmarea primul clip Jem and The Holograms, “Twilight in Paris“, Kimber devine geloasa pe atentia pe care Jem/Jerrica o primeste asa ca decide sa paraseasca grupul. Eric nu rateaza ocazia ca sa-i propuna o cariera solo, dar ea refuza. Vedeti mai jos daca intradevar Kimber paraseste grupul care a consacrat-o.

“Frame Up”
Desi un concert in Las Vegas este o foarte buna oportunitate pentru Jem si fetele ei, faptul ca The Mistifs sunt trupa care deschide seara le face pe eroinele noastre sa se ingrijoreze. Evident ca temerile lor se confirma in momentul in care Pizzaz se foloseste de Ashley pentru a o captura pe Aja, impiedicand astfel Jem and The Holograms sa cante. Reuseste oare planul lor? Vezi in episodul de mai jos.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back