Jem and The Holograms sezonul 1 ep.1-2

De ceva timp imi tot canta in casti versurile “Jem…
Jem is truly outrageous
Truly, truly, truly outrageous
Woo ooo Jem…
Jem
the music’s contagious (outrageous)

Jem is my name
No one else is the same
Jem is my name

Daca nu stiti de unde sunt inseamna ca nu ati trait in anii ’80. Sau nu ati citit articolul meu despre una dintre cele mai cunoscute francize ale acelor vremuri, “Jem and The Holograms“. Atat serialul de desene animate cat si papusile realizate de catre Hasbro sunt inca la mare cautare de catre colectionarii de fashion dolls sau desene animate si exisat chiar si intalniri anuale ale fanilor acestei minunate francize.

jem-logo

Pentru ca tocmai a avut loc Jem Con-ul din acest an si pentru ca eu tocmai m-am indragostit de papusile Jem, am decis sa incep sa va prezint, in fiecare weekend, cate 2 episoade pe zi din super dragutul serial de desene animate. Sunt sigura ca toti cei care inca iubesc hainele stridente, machiajul puternic si pop-rock-ul anilor ’80 o sa adore acest serial asa ca sa-i dam drumul cu primele 2 episoade! Vizionare placuta!

“The Beginning”
Jerrica si Kimber sunt doua surori ale caror tata moare subit lansad toate afacerile lui pe mana partenerului sau de afaceri, Eric Raymond, si fiicei sale, Jerrica. Cea mai importanta parte a afacerii este casa de discuri Starlight Music pe care Eric vrea sa o conduca singur pentru a promova noua sa trupa de fete, The Misfits. Jerrica i se opune, dar Eric este un tip smecher si abil asa ca ea este pe punctul de a renunta cand descopera cea mai mare mostenire a tatalui sau, pe Synergy. Cine este ea? Vedeti in episodul de mai jos:

“Disaster”
Cel mai important proiect al Jerricai si al tatalui sau, Starlight House (un adapost pentru fete orfane), este ars pana la temelii de una dintre gorilele lui Eric asa ca Jerrica se transforma in Jem si merge la impresarul Howard Sands pentru a-l ruga sa le imprumute casa pusa la bataie in concursul dintre Jem and The Holograms si The Mistifs. El este de acord, dar Pizzazz si fetele ei nu accepta acest lucru prea usor….

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back