Teen Wolf (1986)

Nu stiu cuim sunteti voi, dar eu am crescut alaturi de Michael J. Fox si am iubit toate productiile in care el a jucat. Una dintre cele mai cunoscute este comedia fantastica “Teen Wolf” din 1985 in care Michael joaca rolul lui Scott Howard, un tanat de 17 ani, care descopera, din greseala, ca este varcolac la fel ca si tatal sau. Seria de desene animate continua aventurile lui Scott si ale familei sale care acum locuiesc in fictivul oras Wolverton, oras cunoscut pentru multiplele povesti cu varcolaci.

teen1

In seria animata starea lui Scott si a familiei sale este un secret iar transformarea lui Scott in varcolac a fost considerata controversata deoarece seamana cu un atac de astm. In ciuda acestei controverse aventurile lui Scott si ale familiei lui au avut succes, seria ruland timp de 2 sezoane, al treilea fiind format doar din reluari.

Una dintre diferentele esentiale fata de filmul original este faptul ca se pune mult mai mult accent pe familia lui formata din:
Harold Howard – tatal lui Scott. Este proprietarul unui magazin de ustensile si nu este cam niciodata interesat de frustrarile sociale ale fiului sau.
Lupe Howard – sora lui Scott. Nu a aparut in filmul original si este prea tanara ca sa stie daca este sau nu varcolac cu toate ca isi doreste cu ardoare sa devina unul.
bunicul Howard – Este din…Transilvania! Este ciudat si isi petrece marea majoritate a timpului in forma sa de varcolac.
bunica Howard – La fel ca si sotul ei ea este din Transilvania si sta marea majoritate a timpului in forma de varcolac si are grija ca bunicul sa fie mai manierat si sa nu-l mai faca de rusine pe Scott.
Rupert “Styles” Stilinski – cel mai bun prieten al lui Scott si singurul care ii stie secretul.
Boof – una dintre prietenele lui Scott. Ii stie si ea secretul si este indragostita de el.
Pamela Wells – dragostea lui Scott. Este majoreta si cea mai populara fata din Wolverton High.
Mick McCallister – bruta liceului. Este cuplat cu Pam si ii place sa-l sacaie pe Scott.
Mrs. Seslick – vecina galagioasa si suspicioasa a familiei Howard care pare tot timpul ca mai are putin si afla secretul familiei.

teen2 teen3 teen4 teen5 teen6 teen7 teen8

Seria a avut 2 sezoane a cate 21 de episoade si a rulat intre 13 septembrie 1986 si 7 noiembrie 1987. Singurul DVD cu toate episoadele a fost lansat in Australia. Mai jos aveti primul episod al seriei. Mie mi-a facut mare placere sa urmaresc atat filmul cat si seria animata asa ca sper ca o sa va placa si voua. Vizionare placuta!

Producatori: Southern Star Productions
Regizor: Gordon Kent
Voci: Townsend Coleman, James Hampton, Don Most, June Foray, Stacy Keach, Sr.
WIKI Image credit

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back