Stiri: Megamind si Dr. Strange

# N-am vorbit deloc despre noua animatie pe care DreamWorks Animation ne-o propune pentru luna noiembrie a acestui an si anume Megamind.
Ma gandeam sa va traduc rezumatul filmului dar cateodata mi se pare ca suna mai bine in engleza decat in romana ;))

Megamind is the most brilliant super–villain the world has ever known…and the least successful. Over the years, he has tried to conquer Metro City in every imaginable way – Each attempt, a colossal failure thanks to the caped superhero known as “Metro Man,” until the day Megamind actually defeats him in the throes of one of his botched evil plans. Suddenly, the fate of Metro City is threatened when a new villain arrives and chaos runs rampant, leaving everyone to wonder: Can the world’s biggest “mind” actually be the one to save the day?

megamind_poster

Cei ce si-au imprumutat vocile pentru personajele acestui film sunt: Will Ferrell, Tina Fey, David Cross, Jonah Hill si Brad Pitt.
Bineinteles ca filmul este oferit in 3D.

Via

# De cand Disney a cumparat Marvel, lumea se tot asteapta la o productie a celor doua si prin vara se anunta ca doi scenaristi au fost angajati pentru o adaptare a francizei Doctor Strange.
Ei bine, acum se zvoneste ca in acest proiect s-ar putea implica si Pixar.
Sincer? Pe mine nu ma atrage deloc ideea dar cred ca sunt printre putinii care gandesc asa. Ramane sa vedem daca lucrurile vor sta asa sau nu.

dr_strange

Dr. Strange era un foarte bun neurochirurg, egoist si plin de el dar foarte bun in profesie. Viata lui pare a se termina in momentul in care este implicat intr-un accident in urma caruia nu-si mai poate folosi mainile. Un timp bate lumea in lung si-n lat pentru a gasi un tratament care sa-l vindece dar totul pare a fi in zadar. Intr-o buna zi afla ca in Himalaya exista un pustnic care putea sa-l vindece dar rugamintile lui nu-si gasesc raspuns. Dupa ce renunta la egoismul lui si incearca sa dejoace planurile urzite de discipolul pustnicului, acesta din urma accepta sa-l introduca in lumea magiei si sa-l invete cum sa stapaneasca puterile mistice.

Pentru mine personajul e foarte promitator – unul dintre punctele mele “slabe” fiind cuvantul magie – si tocmai din aceasta cauza nu doresc implicarea Pixar. Prefer un film realizat clasic decat unul complet CGI.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back