Stiri: Cars, Kung Fu Panda 2, Jackboots

Incepem in forta saptamana cu cateva stiri proaspete.
Kung Fu Panda revine! Cel de al doilea film al francizei o sa aiba premiera anul viitor iar primul trailer o sa fie prezentat pe 5 noiembrie, inaintea premierei animatiei 3D “Megamind“. Vocile personajelor o sa fie date de actori celebri precum Angelina Jolie, Gary Oldman, Jackie Chan sau Jean-Claude Van Damme. Mai multe info pe pagina de IMDB.

kung-fu-panda-2

– A aparut trailerul unei noi scurte animatii din seria “Cars Toon” care o sa fie disponibil pe DVD si Blu-Ray pe 2 noiembrie impreuna cu celelalte episoade ale seriei. Aceste animatii pregatesc apetitul publicului pentru lansarea Cars 2 care o sa aiba loc in 2011. Trailerul ne prezinta si doua povestiri noi: Moon Mater si Mater Private Eye.

– Studioul Vertigo Films prezinta o comedie aparte, despre cel de al doilea razboi mondial care are ca personaje niste…papusi. Ewan McGregor, Rosamund Pike sau Richard E. Grant dau vocile unor personaje ca Daisy, Chris sau Churchill care sunt reprezentate de o multime de papusi, inclusiv cateva dintre faimoasele Fashion Royalty ale lui Jason Wu. Filmul se numeste “Jackboots on Whitehall” si o sa aiba premiera pe 8 octombrie. De abia astept sa-l vad! :X Daca va intereseaza sa aflati mai multe de FR sau alte papusi de colectie va astept pe blogul Papusile Mele.com

jack

VIA

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back