Stiri: Captain America, Superman, Tinker Bell

– Au aparut imagini si video de la filmarile filmului “Captain America: The First Avenger“, unul dintre cele mai asteptate filme cu eroi de benzi desenate. Eu sunt evident una dintre persoanele care tropaie masiv in asteptarea premierei asa ca nu pot decat sa fiu ultra incantata de fiecare imagine si fiecare filmulet behind the scenes.

ca-1 ca2 ca3 ca4 ca5 ca6 ca7

VIA

DC Comics lanseaza un nou film din seria Superman/Batman, direct pe DVD. Filmul se numeste “Superman/Batman: Apocalypse” si o sa fie distribuit pe 28 septembrie. Personajul principal este Supergirl si jos aveti un clip in care ii puteti vedea pe cei trei supereroi in momentul in care Superman isi prezinta verisoara colegului sau, Batman.

VIA

DC Comics mai lanseaza si filmul animat “All Star Superman” bazat pe seria de benzi desenate, cu acelasi nume, realizata de catre Grant Morrison si Frank Quitely. Via MTV Splash avem trailerul acestui film care o sa aiba premiera pe DVD tot pe 28 septembrie iar vocile sunt date de actori celebri precum James Denton (Superman), Christina Hendricks (Lois Lane) si Anthony LaPaglia (Lex Luthor).

– Cine spune ca personajele de desene animate nu se pot bucura de recunoastere oficiala pe faimosul Hollywood Walk of Fame? Uite ca Tinker Bell, draguta zana din basmele Disney, a primit propria ei stea in cadrul unei ceremonii fastuoase.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back