Melodia zilei – “Ai Senshi”

“Rasfoiam” zilele astea cantecele interpretate de Gackt si un titlu mi-a atras atentia pentru ca mi se parea foarte cunoscut. Este vorba de “Ai Senshi“. Pentru ca sunt batrana si memoria a inceput sa ma lase ;)), a trebuit sa caut putin ca sa ma lamuresc de ce mi se parea cunoscut. Nu mi-a luat mult timp sa vad ca era vorba despre una dintre multele melodii ce s-au compus pentru uriasa franciza Gundam si anume pentru Mobile Suit Gundam – The Movie Trilogy, care este o compilatie a seriei Mobile Suit Gundam 0079, despre care deja am vorbit putin.

Varianta originala a fost interpretata de Daisuke Inoue si in afara de cele doua pomenite pana acum am mai gasit inca una cantata de Andrew WK, care a scos un album in engleza cu mai multe melodii din franciza Gundam, album lansat anul trecut.

Va propun sa ascultati cele trei variante si sa-mi spuneti care va place mai mult. Personal prefer variata cantata de Gackt dar subiectivismul meu e la cote maxime in cazul asta, pentru ca doar simpla vedere a lui Gackt ma face sa ma topesc :”>.

Daisuke Inoue

Gackt

Andrew WK

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back