Castigator concurs Sailor Moon!

Gata! Am ales castigatorul concursului cu Sailor Moon. *se aud tobe*……pam-pam….castigatorul este….o castigatoare: Alina Liliana Popa care ne-a scris urmatorul mesaj pe pagina noastra de Facebook:

“Soooo… relatia mea “amoroasa” cu Sailor Moon a inceput prin clasa a 8-a. adica prin `93. bunica mea isi pusese cablu si prindea italienii. Evident ca nu am vazut de la inceput Sailor Moon. cred ca am inceput cu jumatatea primei serii, dar si eu si fratele meu eram: oooooooooooo!!! dupa ce am intrat la liceu, toata vara faceam “excursii” la anumite ore la bunici ca sa vedem desenele de pe italieni. mergeam cam jumatate de ora pe jos ca prindem, domle, episodul. si mama suna la mamaia sa vada daca am disparut in ceata sau suntem la post. :))

dupa aceea am avut si noi cablu si devoram sailor moon si lupin. deja la sailor moon ajunsesem la seria 3. cea cu cristalul inimii. seria mea favorita all time. tin si acum minte: mama intinsese rufele sa le calce, pusese masa, adusese fierul si noi cocotati pe canapea. “mami, mami, da-te mai incolo! nu asa, mai incolo!” =))

cand le-au dat la tvr eram ditamai donsoara si mama nu pricepea in ruptul capului (nu ca acum intelege in vreun fel.. ) cum de la 16-17 ani eu ma uit la desene animate. am avut noroc ca in liceu invatam de dimineata, de la 7 jumate, asa ca nu a trebuit sa fac planuri strategice sa vad sailor moon. :D si acum am cartile si abtibildurile (nu o sa stiu niciodata cum se scrie cuvantul asta).

am descoperit sailor moon pe net in anul I de master. hehehehehe.. saptamani in sir am pandit fiecare episod sa-l iau de pe retea in Regie. ce vremuri!”

Felicitari Alina! Te asteptam sa ne scrii pe adresa de email trecuta la pagina de contact pentru a discuta cum putem sa iti dam ceasul cu Sailor Moon. Pentru ca vad ca aveti imaginatie o sa mai facem concursuri cu premii amuzante cat de curand. :D

sailor

Tag-uri:

  • dracsor

    iuhuuu!!!! multumesc! :D

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back