The New Adventures of Zorro (1981)

Vechii cititori stiu ca am o pasiune mare pentru tot ce a fost produs de catre studiourile Filmation. :X Stilul lor aparte de a desena, faptul ca au realizat seria de desene animate Star Trek sau legendarele desene animate cu He-Man si sora sa She-Ra au pecetluit iubirea mea pentru ei.

zorro_1981-show

Astazi va propun sa povestim putin despre un serial de desene animate realizat in 1981 si avand la baza povestea calaretului dreptatii, Zorro. “The New Adventures of Zorro” a rulat doar 13 episoade ca si parte a showului “The Tarzan/Lone Ranger/Zorro Adventure Hour” si este singurul serial al studiourilor Filmation la care a participat si o echipa din afara studiourilor, mai bine zis cea de la Tokyo Movie Shinsha din Japonia. Este de asemenea si ultimul serial produs de catre Norm Prescott, lucru care face destul de special acest desen animat.

lrz1 lrz2 lrz3 lrz4 lrz5

Povestea este cea deja cunoscuta: Don Diego de la Vega este un tanar bogat, din inalta societate a Los Angeles-ului, care lupta impotriva raului ascunzandu-se sub masca lui Zorro. Ajutoarele lui sunt calul Tempest si tanarul spadasin Miguel. Dusmanul lor este Ramón, capitanul garnizoanei, care este ajutat de catre González, un prieten al familiei de la Vega.

Cu toate ca seria a avut doar 13 episoade, asa cum va spuneam mai sus, o serie de action figures a fost lansata de catre compania Gabriel. Nu stiu exact daca aceasta seria a avut succes, dar cum sunt fana a jucariilor din anii 70-80 nu m-am putut abtine sa nu va arat catalogul de prezentare a acestor action figures.

zorroheader
zorro1 zorro2 zorro3 zorro4

Ce parere aveti de acest serial? Merita atentia voastra?

Producatori: Don Christensen, Norm Prescott, Lou Scheimer
Scenaristi: Arthur Browne Jr., Robby London, Ron Schultz, Sam Schultz, Marty Warner
Voci: Henry Darrow, Julio Medina, Eric Mason, Don Diamond, Christine Avila, Socorro Valdez, Carl Rivas, Ismael ‘East’ Carlo
Muzica: Ray Ellis, Norm Prescott

WIKI IMDB Image credit 1 2

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back