Serial: Sailor Moon – episodul 42

Sailor Venus’ Past! Minako’s Tragic Love

Luptatoarele Sailor continua sa caute o cale de a ajunge in Dark Kingdom si tocmai cand faceau asta descopera ca pe soare au inceput sa apara tot mai multe pete. Artemis si Luna le povestesc ca acelasi lucru se intamplase si inainte ca Moon Kingdom sa fie distrus.
In Dark Kingdom, Queen Beryl asteapta ca soarele sa fie acoperit complet pentru ca atunci Queen Metalia urma sa se intoarca cu puteri depline. Pentru acel moment aveau insa nevoie de Sylver Crystal si Kunzite anunta ca are un plan legat de Sailor V care ar putea sa-i duca la luptatoarele Sailor.
Minako merge sa o intalneasca pe Katarina, despre care in trecut crezuse ca este sora ei mai mare, insa dupa ce se desparte de ea, Katarina se transforma in Youma Papillon si o ataca. Usagi reuseste sa intervina la timp si cele doua fete scapa pentru moment. Apoi Minako ii povesteste despre iubirea ei din trecut si legatura pe care o are cu Katarina si Usagi este adanc miscata de ceea ce aude. Insa lupta nu e nici pe departe de a fi incheiata pentru ca Papillon apare din nou, iar Usagi trebuie sa se hotarasca daca o salveaza pe Katarina sau nu.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back