Ne-am intors cu tema noua

Hello kids!
Ne-am intors cu tema noua, mai completa zicem noi, cu vesti si cu pofta de scris – bine, pofta este multa dar lucruri mici si enervante nu ne lasa sa ne-o facem ;)) – Ada are probleme cu compu’, Catalina avea si ea probleme cu netu’ iar eu, eu inca ma refac dupa casa vraiste ce-am avut-o :D.

Deci, avem tema noua si pentru asta trebuie sa multumim 0010 Media, adica lui Cristian Ciofu, care e facut codarea temei si lui Gonzolicu, care s-a ocupat de partea de grafica. Baieti, suntem foarte mandre de cum arata blogul nostru! >:D< Mai sunt mici chestii de bibilit - asta se refera in principal la scriptul cu cele mai relevante desene animate, care o sa fie in sidebar deasupra categoriilor, script creat de Cristi si la noua pagina, numita "Desene” pe care o vedeti in partea de sus. Aceasta pagina va contine toate desenele despre care am scris pana acum, cu link-uri catre articolul principal sau catre categorie. Inca mai avem de completat la ea pentru ca volumul este foarte mare dar cred ca pentru moment este ok asa cum e….bineinteles ca va fi updatata constant si cred ca prin asta gasirea desenelor preferate va fi mult mai usoara.

Daca in trecut puteati sa cititi doar mesajele noastre de pe Twitter acum avem la vedere pagina de Facebook si cele mai proaspete discutii de pe forum .

O veste importanta, pe care vrem s-o impartasim cu voi, este ca numele Desenele + – _ Copilariei este acum marca inregistrata la OSIM, iar titular este Ada Bogoevici conform Certificatului de Inregistrare a Marcii nr. 105025, cu incepere din data de 26-08-2009. Urmeaza ca in curand sa se demareze toate procedurile legale pentru ca acest nume sa nu poata fi folosit de altcineva decat de noi.

Atat despre noutati. Asteptam feeback-ul vostru cu privire la noua tema si ne cerem scuze ca am lipsit mai mult decat anuntasem initial.
Weekend placut si plin de soare :*

  • Pingback: Tweets that mention Ne-am intors cu tema noua | Desenele Animate ale Copilariei :: Sandy Bell, Sailor Moon, Candy Candy, Lidia -- Topsy.com()

  • Bine ati revenit in casa noua :D,arata foarte bine.La mai mare.

  • AnaM

    e interesanta noua tema, intr-adevar, desi te cam sperii cand vezi ca imaginea principala iti ocupa toata pagina, si in secunda imediat urmatoare te intrebi da’ unde a disparut scrisul? unde sunt categoriile?, dupa care rasufli usurat… ah ce bine, sunt tot acolo
    ceea ce mi s-a parut mie usor deranjant este faptul ca sunt listate doar cate 5 entry-uri pe o pagina la fiecare dintre desene, ceea ce face inclusiv cautarea prin hatisul categoriilor destul de anosta, pentru ca in partea stanga vezi… blank

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back