Men In Black (1997)

Unul dintre cele mai bune subiecte de seriale de desene animate sunt seriile live-action sau filmele live-action de mare succes. V-am tot prezentat pana acum seriale de desene animate bazate pe “Back To The Future“, “Ghostbusters” sau “Chuck Norris” asa ca azi vreau sa va povestesc despre seria “Men In Black” realizata in 1997 dupa filmul de mare succes care i-a avut ca protagonisti pe Will Smith si Tommy Lee Jones.

Men_in_Black_The_Series

Men in Black: The Series” a fost difuzat in cadrul show-ului “Kids’ WB” de pe canalul The WB Television Network si a fost realizat de catre Adelaide Productions Inc. (un sublabel al Sony Pictures Television). Timp de 4 sezoane copii s-au putut bucura de aventurile personajelor principale ale filmului, Jay si Kay, plus multe altele cum ar fi Elle, Edgar the Bug, Frank the Pug, Alpha a.k.a Agent A sau Aileen. Povestea este reluata din momentul in care Jay ii sterge memoria lui Kay. Procesul este dus la bun sfarsit, dar apoi amintirile ii sunt redate iar Agentul K se intoarce la lucru. Sediul MIB este diferit fata de cel din film, el aflandu-se acum sub aeroportul LaGuardia. Cel mai amuzant detaliu este faptul ca este sugerat ca aceasta schimbare de sediu este cauzata de aparitia primului film care a determinat oamenii sa le caute birourile. ;))

Diferente intre primul film si serie exista, lucru care se poate vedea si in infatisara uno personaje (Agent L, Agent J, Zed) in special in unele episoade care sunt direct inspirate din actiunea filmului. Misiunea principala a MIB ramane protejarea Pamantului, dar ei ajung sa se ocupe si de pacea intergalactica. Arma preferata a lui J ramane Noisy Cricket cu care inca nu se poate obisnui atunci cand trage. :))

Seria s-a bucurat de un mare succes, dar, cu toate acestea, episoadele nu au fost in totalitate distribuite pe DVD sau VHS. In America, de exemplu, nu a fsot inca in mod oficial anuntata realizarea unei serii de dvd-uri cu toate cele 4 sezoane. Foarte ciudat….

Pana sa se intample aceasta minune, va las insa in compania unui episod din sezonul 2 intitulat “Big Bad Bug“. ;;) Ia sa vedem cine e fan de gandaci.

mib

Producatori: Kim Bass, Duane Capizzi, Frank Paur
Voci: Ed O’Ross, Gregg Berger, Keith Diamond, Jennifer Lien, Jennifer Martin
Difuzare in original: 11 octombrie 1997 – 30 iunie 2001
Episoade: 53
WIKI IMDB

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back