Desene animate: Wild C.A.T.s (1994)

Dupa o tura serioasa de anime shojo ma intorc cu un desen animat ceva mai…baietesc. “Wild C.A.T.s” este o serie de desene animate bazata pe benzile desenate cu acelasi nume create de catre Jim Lee si Brandon Choi. Serialul animat a fost realizat in perioada in care X-Men atingeau popularitatea maxima iar seria de desene animate cu ei era diuzata cu mare succes de catre FOX.

logo

Difuzarea serialului a inceput in 1995, pe CBS, si a fost produs de catre WildStorm Productions si Nelvana. Din pacate serialul a durat doar 13 episoade, din 1 octombrie 1994 pana in 21 ianuarie 1995. Povestea este centrata in jurul bataliei interminabile dintre doua rase extraterestre: Kherubim si Daemonites. Atfel WildC.A.T.s (Covert Action Team) – descendentii kherubim – se lupta impotriva demonicului Helspont si armatei sale care urmaresc cucerirea Pamantului. Spartan este seful “bunilor” si este ajutat de catre Jake si Void, un super computer.

Mai mult de atat nici nu pot sa va spun deoarece actiunea este formata practic doar din batalia intre cele doua tabere. Desi am auzit tot felul de comentarii la adresa acestei serii eu va asigur ca nu o sa regretati daca o sa va uitati. Pot pune pariu cu voi ca o sa va aduceti aminte de serile in care va jucati in curte sau in spatele blocului cu vecinii si va “impuscati” cu cornete. ;))

wc2

Generic:Episod 1: Dark Blade Falling

Episod 2: Heart of Steel

Episod 3: Cry of the Coda

Episod 4: The Evil Within

Episod 5: The Big Takedown

Episod 6: Lives in the Balance

Episod 7: Soul of a Giant

Episod 8: Betrayed

Episod 9: Black Razor’s Edge

Episod 10: And Then There Were None

Episod 11: M.V.P.

Episod 12: The End Game (part 1 & 2)

WIKI DVD original

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back