Trailer Tangled si alte scurte

Pentru ca netul meu si-a propus de ceva timp sa-mi scoata peri albi (ca si cum n-as avea destui 8-|), n-am de ales decat sa profit de momentul asta in care pare a merge mai bine si sa strang intr-un singur post toate noutatile desi unele ar fi meritat posturi separate.

# Incep cu trailerul pentru Tangled. Numai ce ma plangeam ieri, odata cu aparitia teaserului, ca n-am prea avut noutati despre noua productie Disney ce adapteaza povestea lui Rapunzel, si iata ca acum ne putem delecta cu un trailer de 2 minute.
Cam baietoasa Rapunzel, parca ma vad pe mine in zilele de glorie ale copilariei mele ;))

# Avem un behind the scene pentru Thor in care Natalie Portman, Chris Hemsworth si Kenneth Branagh vorbesc putin despre film, plus cateva scurte secvente de actiune. Recunosc ca eu cel mai mult il astept pe Anthony Hopkins in rolul lui Odin :X Via

# Si se pare ca logo-ul despre care vorbeam zilele trecute, este intr-adevar cel oficial.

thor-logo

# Avem cateva noi informatii legate de filmul Transformers 3:
– o sa fie 3D (de ce nu ma mir?)
– se pare ca acest film o sa fie o incheiere a trilogiei. Nu prea inteleg ce inseamna asta exact avand in vedere ca totusi exista o posibilitate ca franciza sa continue. In fine…
– personajul negativ este Shockwave
– o sa fie adusa in discutie “batalia pentru spatiu” dintre Rusia si America
VIA

# Mult-mult-mult discutatul/asteptatul film live-action Voltron se pare ca totusi isi continua productia. MTV a luat un interviu exclusiv celor doi producatori, Richard Suckle si Ted Koplar, care sustin ca productia merge foarte si ca in curand o sa aiba un anunt foarte important. :D Exciting! Puteti citit AICI interviul.

# Warner Bros. munceste din greu. Studioul pregateste un al doilea film Green Lantern (nu era mai normal sa astepte sa vada daca primul are succes? :| ) si un live-action cu The Flash. Scenaristii care lucreaza la aceste doua noi filme sunt Greg Berlanti, Michael Green si Marc Guggenheim.

00033123

Pana atunci avem primul afis oficial al filmului “The Green Lantern”

lantern

VIA

# Misterul legat de noul film DisneyRango” care il are ca voce principala pe Johhny Depp continua. A fost lansat siteul oficial si un trailer. Voi va dati seama despre ce este vorba?

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back