Toy Story 3: „O jucărie pentru un zâmbet”

Facem ce facem si tot la Toy Story ajungem .. mai jos spuneam ca o sa avem ocazia sa dam mana si sa ne pozam cu cele 2 personaje. Acum revin sa va povestesc despre ceva mult mai important, o initiativa care trebuie promovata. Asa ca …. Doneaza împreună cu Toy Story 3

„O jucărie pentru un zâmbet”.

O jucarie pentru un zambet

București, 8 iunie 2010 – În luna copiilor, Toy Story 3, cel mai așteptat film de animație al anului, împreună cu partenerii săi de la , lansează campania de donații „O jucărie pentru un zâmbet”.

Campania este inițiată din dorința de a ajuta pe cei aproape 2.000 de copii aflați în evidența a 18 centre regionale ale organizației Salvați Copiii să se bucure de toate avantajele vârstei, chiar dacă familiile lor nu își permit să le cumpere câte un companion de joacă. Organizația Salvați Copiii implementează proiecte naționale de integrare pentru copiii care provin din familii defavorizate, care au fost obligați să muncească sau să abandoneze Sunt încurajate donațiile în jucării sau jocuri educative.

Campania se va desfășura în perioada 7 iunie – 31 iulie, când, toți cei mici și mari care doresc să doneze o jucărie nouă sau în condiție bună, o pot face în urnele special amenajate din incinta cinematografelor Cinema City, Cityplex și Odeon din orașe precum București, Cluj, Timișoara, Iași, Bacău, Pitești, Constanța și Brașov. La finalul campaniei, jucăriile vor fi colectate împreună, triate și împarțite copiilor cu situații materiale modeste din întreaga țară.

Mai multe vedete și personalități din România, printre care Andreea Esca, Oana Cuzino, Dragoș Bucur, Cabral, Ioana Ginghină, Roxana Ciuhulescu, Alina Chivulescu și Dana Rogoz, și-au anuntat susținerea pentru campania „O jucărie pentru un zâmbet”.

„ Revista The ONE, împreună cu prietenii de la Forum Film și Disney România, au inițiat campania “O jucărie pentru un zâmbet” deoarece ne-am gândit că, în acest fel, cei care vor viziona Toy Story 3, îi pot face fericiți pe mulți copii care nu au șansa unei vieți fericite. Din păcate, există multe familii care nu își permit să dăruiască nicio jucărie copiilor. Și ce este mai important atunci când ești mic, decât să ai păpușa visată sau personajul din desenul preferat pentru a trăi alături de ei, cele mai fantastice aventuri” a declarat Andreea Esca, director editorial The ONE.

“Binele îl putem face și noi, nu trebuie să așteptăm să cadă de sus. Sunt mulți copii cu mai puțin noroc, le putem aduce un zâmbet printr-un gest mic. Ar fi perfect dacă i-ați implica și pe copiii voștri în demersul acesta, explicați-le ce vreți să faceți și veti vedea că vor decide ei la care dintre jucăriile lor ar renunța. Donează o jucărie, fă cadou un zambet!”, a spus Cabral.

„În jurul nostru sunt mulți copii care și-ar dori o jucărie, dar nu o au. E foarte simplu să le aducem zâmbetul pe buze și bucuria în viață. Tot ce trebuie să faceți este să vă lăsați copilul să facă un gest frumos pentru cei ca el, care nu au avut noroc în viață. Donați o jucărie și aduceți un zâmbet pe fața unui copil!”, a declarat Alina Chivulescu.

Ioana Ginghină a spus: „Păpușa visată, mașinuța dorită sau un joc pe care îl văd în geamul librăriei și nu-l pot avea. Jucării pe care multi copii și le doresc, dar pe care părinții lor nu-și pot permite să le cumpere. Noi putem să le facem un dar mic, dar din suflet, în luna copiilor. Alături de copiii noștri putem readuce zâmbetul pe chipul copiilor necăjiți cu o jucărie. Nu e deloc greu, donează și te vei simti mai bine. Poți să faci un copil fericit!”
Despre organizația Salvați Copiii

Organizația Salvați Copiii România este o organizație neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit, care promovează din 1990 drepturile copilului în România, în acord cu Convenția Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului. Este membră a Alianței Internaționale Salvați Copiii, cea mai mare organizație independentă din lume de promovare a drepturilor copiilor, care cuprinde 27 de membri și desfasoară programe în peste 120 de țări.

Despre Toy Story 3

Filmul de animație Toy Story 3 va avea premiera oficială în România în data de 18 iunie, odată cu lansarea sa la nivel internațional. Toy Story 3 va rula în varianta subtitrată și dublată atât în sălile de cinema 3D, cât și la IMAX Cinema City București.

De data aceasta Buzz și Woody și întreaga gașcă sunt nevoiți să facă față unei probleme cu totul deosebite. Stăpânul lor, Andy pleacă la facultate, iar jucăriile se trezesc într-o creșă plină de bebeluși și copii mici care abia așteaptă să pună mânuțele pe marfă nouă, pe care să o rupă, să o murdărească și să o roadă după bunul plac.

O întreagă pleiadă de vedete Hollywood dă glas personajelor din Toy Story 3, printre aceștia numărîndu-se Tom Hanks (Woody), Tom Hanks (Woody), Joan Cusack (Jessie the Yodeling Cowgirl), Timothy Dalton, Jeff Garlin sau Whoopi Goldberg (Caracatița Stretch). Pentru varianta dublată, Dragoș Bucur și Dana Rogoz dau glas celui mai draguț cuplul din film, Ken și Barbie.

Primul lung-metraj din seria Toy Story a fost lansat în 1995, fiind de altfel și primul film de desene animate realizat în întregime cu ajutorul calculatorului. Succesul peliculei a fost atât de mare încât s-a clasat pe primul loc în acel an din punct de vedere al încasărilor, cu 192 de milioane de dolari în SUA și peste 362 de milioane de dolari pe tot mapamondul. Toy Story a fost nominalizat la trei premii Oscar și doua Globuri de Aur.

Campania este susținută de partenerii media: revistele The One, Pro TV Magazin, Ce Se Întamplă Doctore, postul de radio Itsy Bitsy, hotcity.ro, Desenele Copilăriei și comunitatea online pentru femei, iDieta.ro.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back