Scurte: Thor, Toy Story 3, Puss in Boots si altele

Hello! Hello! Long time no…write/read ;))
Am cam absentat de pe blog (uri) dar incerc sa revin….in forta, sper. Pana reusesc sa-mi adun creierii pentru ceva mai consistent, incep cu ceva stiri din zilele astea.

# Dupa ce acum cateva zile incepea sa circule pe net o imagine despre care se spune ca ar putea fi logo-ul pentru Thor, viitorul film de la Marvel Studios, acum ne vin si cateva imagini de pe platourile de filmare. Din pacate nu avem in ele actori ce vor juca in film, ci constructia unui intreg orasel in Galisteo, New Mexico. Via

thor thor

# Un nou clip pentru The Last Airbender, ce a fost difuzat la MTV Movie Awards….

….si inca unul aparut acum cateva zile.

# Pe 15 iunie va fi lansat albumul ce contine soundtrack-ul filmului Toy Story 3. Daca sunteti interesati de cele 17 melodii, Amazon.com va ofera acum sample-uri de 30 de secunde si informatii despre album. Via
1.We Belong Together
2.You’ve Got a Friend in Me (para el Buzz EspaƱol)
3.Cowboy!
4.Garbage?
5.Sunnyside
6.Woody Bails
7.Come to Papa
8.Go See Lotso
9.Bad Buzz
10.You Got Lucky
11.Spanish Buzz
12.What About Daisy?
13.To The Dump
14.The Claw
15.Going Home
16.So Long
17.Zu-Zu (Ken’s Theme)

toy story

# Inca doua animatii programate pentru anul viitor mi-au retinut atentia si acum avem si logo-urile lor.
– in primul rand este vorba de primul film dintr-o viitoare trilogie pentru care si-au unit fortele doua nume mari: Steven Spielberg si Peter Jackson. Trilogia este inspirata din Aventurile lui Tintin, despre care sunt convinsa ca ati auzit, fie ca e vorba de benzile desenate, fie de seriile de desene animate. Primul film va fi regizat de Steven Spielberg si se va numi The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn. Premiera 23 decembrie 2011.

tintin

Photobucket

– in al doilea rand este vorba de un film de animatie in care Johnny Depp isi va imprumuta vocea personajului principal, Rango. Premiera 18 martie 2011.

rango

rango

# Zilele trecute aveam imagini despre costumul (posibil) pe care Captain America il va purta in film. Acum avem un (posibil) poster al filmului. Ne cam tine Marvel in suspans cu informatiile :-w si nu e de mirare ca se intampla astfel de lucru….nu ca imaginea de mai jos ar fi rea…
Via

Photobucket

# S-a incheiat seria filmelor Shrek (si ultimul dintre ele inca mai rezista pe primul loc in BO) dar asta nu inseamna ca franciza a secat. Dovada este viitorul film de la DreamWorks in care personaj principal va fi Puss in Boots (Motanul Incaltat). Antonio Banderas isi imprumuta din nou vocea simpaticei feline, care in acest film urmareste sa fure Gasca cu ouale de aur. Cred ca mai trecem in lista un titlu de asteptat anul viitor. Premiera 4 noiembrie 2011.

shrek-forever-after-16

# Credeati ca am terminat cu filmele de anul viitor? Neaaaah, mai am inca unul :-> Al doilea film Kung Fu Panda se na numi The Kaboom of Doom, iar Po va merge in China impreuna cu ‘the Furious Five’ pentru a descoperi originile lui Po. Toti actorii din primul film isi vor relua rolurile (Jack Black, Angelina Jolie, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, Dustin Hoffman) dar vom avea si cateva voci noi: Gary Oldman, Jean Claude Van Damme, Michelle Yeoh si Victor Garber. 27 mai este data premierei.

panda 2

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back