Mrs. Potts si Chip

De fiecare data cand am vazut cate un film Disney, am gasit cel putin un personaj de care m-am atasat mai mult decat de celelalte. Intamplarea face ca in multe cazuri aceste personaje sa nu fie principale, adica erou/eroina, ci din cele secundare.
In cazul mega-succesului Frumoasa si Bestia, desi personajele principale si povestea in sine au fost foarte atragatoare, pentru mine au contat mai mult acele personaje care populau castelul Bestiei si in principal Mrs. Potts si al ei fiu Chip.

ceainic_ceasca02

Mrs. Potts, a carei voce a fost inconfundabila Angela Lansbury, a fost cea care mi-a umplut sufletul de cadura, prin felul ei mamos de-a fi cu Belle, dar si cea care mi-a pus un zambet lat pe fata atunci cand incerca sa-l invete pe Beast ce inseamna manierele. Chiar daca pe ecran vedeam un ceainic, cu ochii mintii vedeam menajera englezoiaca tipica din secolul 18. Pe de alta parte istetul Chip este ghidusul si logic nu avea cum sa nu-mi placa un astfel de personaj.

Poate va intrebati: de ce vorbesc acum despre cei doi? Ei bine, navigam astazi pe net si am descoperit un site cu obiecte de colectie Disney si printre ele se afla un simpatic vas pentru biscuiti, din portelan, facut dupa chipurile celor doi. Asta m-a facut sa-mi aduc aminte ca printre putinele obiecte cu personaje animate ce le am se afla si aceasta indragita (de mine) pereche.

Si cum pentru mine orice pretext e bun ca sa vorbesc despre animatii sau despre tot ce tine de lumea asta, vreau sa vi-i arat pe cei doi:

perechea mea….

mrs_potts_chip_p

…. perechea de portelan

mrs_potts_chip_2

Si daca tot suntem la cei doi, ma intreb daca ati observat ca ei apar, de acesta data neinsufletiti, si in Tarzan :-> Partea haioasa este ca Tantor, elefantul paranoic prieten cu Tarzan, se sperie in momentul in care vede obiectele si Terk trebuie sa-l asigure ca nu sunt vii ;))

ceainic_ceasca01

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back