Dorothy of Oz (2011)

Se pare ca in urmatorii 3 ani trebuie sa ne asteptam la o avalansa de filme inspirate de Vrajitorul din Oz. Producatorii si scenaristii s-au simtit brusc atrasi de povestea lui Dorothy si a prietenilor sai, asa ca vom avea cel putin trei daca nu chiar patru filme in perioada 2011-2013.
Warner Bros. are chiar doua astfel de proiecte Oz: The Return to Emerald City (2012) si Surrender Dorothy (2013), insa despre al doilea inca sunt foarte putine informatii si desi se zvoneste ca Drew Barrymore s-ar putea sa-l regizeze nu m-as baza foarte tare – eu inca sunt nesigura in privinta finalizarii lui mai ales ca e un proiect foarte vechi. Ca sa nu ramana mai prejos, si Disney are in carti filmul Oz: The Great an Powerful (2013) care se pare ca in sfarsit si-a gasit regizor in persoana lui Sam Raimi.

Desi nu pot sa zic ca productiile de mai sus nu ma intereseaza, n-am sa va spun mai multe despre ele ci despre filmul pe care trebuie sa il asteptam anul viitor, numit Dorothy of Oz, film de animatie produs de Alpine Pictures.
De ce trebuie sa-l asteptam? In primul rand pentru ca este animatie :P si in al doilea rand pentru ca lista actorilor care si-au pus vocea la bataie pentru acest film este cu adevarat spectaculoasa :X
Cum zilele trecute au aparut cateva schite ale personajelor si avem si un comunicat de presa despre film, putem sa ne facem o mica idee despre ce ne asteapta.

dorothy_of_oz_image_emerald_gates

Se pare ca in Oz sunt din nou necazuri! Jester se foloseste de puterea Vrajitoarei din Vest pentru a transforma locuitorii din Oz in papusi, iar Dorothy trebuie sa se intoarca in Oz impreuna cu Toto pentru a-l opri. Ea se reuneste cu vechii sai prieteni dar in calatoria lor multe necazuri se arata: un labirint periculos, o pestera plina cu dragoni infometati si o vraja malefica ce ameninta sa distruga Drumul din caramizi galbene.

dorothy_of_oz_concept_art_01Lea Michele — Dorothy Gale
dorothy_of_oz_concept_art_03Dan Aykroyd — The Scarecrow
dorothy_of_oz_concept_art_04Kelsey Grammer — The Tin Man
dorothy_of_oz_concept_art_05James Belushi — The Lion
dorothy_of_oz_concept_art_09Patrick Stewart — Tugg
dorothy_of_oz_concept_art_02Martin Short — The Jester
dorothy_of_oz_concept_art_06Megan Hilty — The China Princess
dorothy_of_oz_concept_art_07Hugh Dancy — Marshall Mallow
dorothy_of_oz_concept_art_08Oliver Platt — Wiser the Owl

Daca vreti sa fiti la curent cu stirile despre acest film, aveti mai multe posibilitati: Site-ul oficial al filmului (of, abia astept sa se deschida portile alea ;)) ), contul de Twitter si pagina de Facebook.

Mai multe informatii gasiti AICI.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back