Buzz si Woody, personajele Toy Story sosesc in Romania

Vorbim de atat de mult timp despre Toy Story 3, nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul si iata-ne .. la numai o saptamana distanta de marea premiera Toy Story 3. Si pentru ca o sa fie un eveniment destul de important, Buzz si Woody isi fac aparitia in Romania, fiind prezenti la premiera filmului in care cele 2 personaje sunt protagoniste. Iata cum suna programul lor:

Comunicat de presa:

Cu o saptamana inainte de premiera Toy Story 3, cel mai asteptat film de animatie al anului, fanii vor avea ocazia sa ii cunoasca pe cei doi simpatici eroi principali, Buzz si Woody, pentru prima oara in vizita in Romania. Venite direct de la Disneyland, personajele vor face o oprire de trei zile in Bucuresti, in perioada 11-13 iunie, timp in care isi vor astepta fanii pentru poze si jocuri in mall-urile Liberty Center, Sun Plaza si AFI Palace Cotroceni.

In data de 11 iunie, cei doi va vor saluta de dimineata in cadrul show-ului TV Neatza cu Razvan si Dani, pentru ca apoi sa se mute in Liberty Center pana la ora 19.00. Sambata, 12 iunie 2010, Buzz si Woody vor fi prezenti la Sun Plaza intre orele 12.00 – 19.00. In data de 13 iunie cele doua simpatice personaje isi vor astepta fanii la AFI Palace Cotroceni, intre orele 12.00 si 19:00.

Seriful Woody si astronautul Buzz Lightyear, protagonistii principali ai filmului de animatie Toy Story, sunt doua dintre cele mai iubite personaje de desene animate din toate timpurile, popularitatea lor rivalizand-o pe cea a lui Tom & Jerry.

Ne vedem la premiera !! See yaa !

Tag-uri:

  • Felicitari pentru site. Este foarte dragutz. As avea insa o problema si o solutie daca nu deranjez prea mult. Sunt prea multe clip-uri puse pe homepage si asta ingreuneaza mult timpul de incarcare al site-ului si chiar si cum merg unele filmulete pe calculatoare (mai ales daca nu sunt prea performante si ruleaza diverse platforme ca java in acelasi timp). Foloseste link-ul acela MORE inainte de clip si anunta vizitatorii sa dea click pe el ca sa vada filmuletul. Asta te va ajuta chiar si in trafic pentru ca mai nou Google ia in considerare si timpul de incarcare al paginilor in rankings. Sper ca ajuta. Mai multa lume ar trebui sa gaseasca site-ul acesta.

    De asemenea, daca este ok, as propune un mic link exchange cu http://ofeliedebucuresti.com. Sa punem site-urile in blogroll. Te rog trimite un email. Oricum o sa scriu un articol despre site-ul tau chiar daca nu esti de acord. Mersi si astept raspunsul tau.

  • Ada

    Buna si multumesc de sugestie. Suntem in plina schimbare de tema si vom lua in considerare si sugestia ta. :) O sa discutam si de blogroll cand suntem gata. :)

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back