Adevarul ne-a adus Rahan de 1 iunie

Asa cum va spunea si Catalina, astazi cei de la Adevarul au oferit gratis primul numar al seriei Rahan, una dintre benzile desenate ale copilariei noastre. Nu va pot spune cat de suparata am fost cand eram pe punctul de a nu mai gasi ziarul deoarece toti se inghesuisera sa-l ia. Sunt sigura ca sunt destui cei care au dorit sa il ia pentru a incepe o frumoasa colectie, dar stiti cum sunt romanii: daca e gratis de ce sa nu-l luam? /:) In fine…bine ca am reusit sa-l iau si vreau sa va spun ca este PERFECT!

coperta

Pachetul contine banda desenata propriu-zisa si un plic care te va ajuta sa participi la concursul “Rahan te trimite in safari”. Cu ajutorul abtibildurilor pe care le vei colectiona in fiecare dintre cele 26 de numere ai sansa sa participi la un super concurs!

31941_130525340293231_130513110294454_352263_3274075_n

Mai multe detalii puteti afla si de pe pagina de Facebook dedicata acestui super erou al copilariei noastre si pe pagina sa oficiala de la Adevarul.ro. Eu de abia astept sa citesc si urmatoarele numere. :X Imi place mult faptul ca au ramas fideli aerului vintage si nu au curatat desenul pana la nivelul la care nu mai are legatura cu originalul. Bravo Adevarul! Chiar pot zice ca sunteti cei mai tari.

Daca va este dor si de desenele animate Rahan va invit sa le vizionati AICI.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back