Stiri: Toy Story 3,The Hobbit,Green Lantern si altele

O sa incep cu vestile proaste, pentru ca din nefericire avem si asa ceva :(

# Dupa ce in urma cu mai multe zile se anunta disparitia scenaristului Stephen Perry, celebru pentru participarea lui la seriile Thundercats si Silverhawks, acum a venit stirea ca acesta a fost ucis. Trist sfarsit :( Detalii gasiti aici

Photobucket Silverhawks

# Desi se spunea ca filmarile vor incepe in noiembrie pentru ca filmul sa fie gata pentru o premiera in 2012, Acum se pare ca Hobbitul este amanat pe termen nedefinit. Si ca sa fie si mai rau, Guillermo Del Toro a anuntat ca renunta sa mai regizeze filmul. Vestea buna este ca el va ramane totusi in echipa ca scenarist. Renuntarea lui Del Toro vine tocmai din pricina numeroaselor amanari si a anuntului ca filmul este trecut pe linie moarta pana se vor rezolva problemele pe care le are MGM. Cum sunt mare fan al cartilor scrise de Tolkien si a filmelor din seria Stapanul inelelor, aceste vesti sunt cat se poate de neplacute pentru mine :((
Via

h-2-3957-gandalf-bilbo

Sa trecem acum la stiri mai vesele.
# Se pare ca desi nu are puterea celui de-al treilea film din franciza, Shrek 4 este destul de puternic ca treaca pe primul loc in BO in fata unor titluri de talia Prince of Persia: Sands of Time si “Sex and the City 2” GO! GO! Shrek!
Via

shrek_forever_after_poster

# Cel mai prospat promo pentru apropiatul “Toy Story 3” (v-am spus deja ca premiera este iunie), ni-l aduce in vizor pe Ken, iar el este absolut …. va las sa descoperiti singuri cum este =))

# Doua vesti pentru franciza Green Lantern:
Time Warner a anuntat ca vom avea un serial de desene animate ce va fi difuzat de Cartoon Network. Seria se va numi Green Lantern: The Animated Series si difuzarea ei va incepe in anul urmator premierei filmului live action. Pe Green Lantern sunt sigura ca il cunoasteti daca ati urmarit seriile “Super Friends” si “Justice League Unlimited”. via

Green-Lantern

– daca tot am pomenit de film, Warner Bros. ne ofera un rezumat al acestuia, ca sa ne facem idee cam ce rol va avea Ryan Reynolds :D via

In a universe as vast as it is mysterious, a small but powerful force has existed for centuries. Protectors of peace and justice, they are called the Green Lantern Corps. A brotherhood of warriors sworn to keep intergalactic order, each Green Lantern wears a ring that grants him superpowers. But when a new enemy called Parallax threatens to destroy the balance of power in the Universe, their fate and the fate of Earth lie in the hands of their newest recruit, the first human ever selected: Hal Jordan.
Hal is a gifted and cocky test pilot, but the Green Lanterns have little respect for humans, who have never harnessed the infinite powers of the ring before. But Hal is clearly the missing piece to the puzzle, and along with his determination and willpower, he has one thing no member of the Corps has ever had: humanity. With the encouragement of fellow pilot and childhood sweetheart Carol Ferris, if Hal can quickly master his new powers and find the courage to overcome his fears, he may prove to be not only the key to defeating Parallax…he will become the greatest Green Lantern of all.

# Se pare ca Testoasele Ninja se pregatesc sa revina in forta. Dupa ce anul trecut se spunea ca Scott Mednick planuieste un film hibrid live action cu animatie computerizata, acum este deja sigur ca Michael Bay ne va aduce pe marile ecrane o noua poveste cu cei patru simpatici eroi. Regizorul a ajuns la o intelegere cu Paramount Pictures si Nickelodeon (care detine acum drepturile de autor) si nu cred ca va trece foarte mult timp pana vom primi si alte vesti in privinta noului film. Cititi mai multe aici.

tmnt

# Imi fac mea culpa pentru ca am omis pana acum sa va spun despre premiera unui film care ne aduce pe marile ecrane un erou din benzi desenate si desene animate. Este vorba de marele danez Marmaduke pe care sunt convinsa ca vi-l amintiti din serialul Heathcliff produs de Ruby-Spears Productions in anul 1980.
Filmul, care va avea premiera pe 4 iunie, este produs de 20th Century Fox, Regency Enterprises si Davis Entertainment si beneficiaza de cateva voci foarte cunoscute: Owen Wilson (Marmaduke), George Lopez (Carlos), Emma Stone (Mazie), Fergie (Jezebel), Kiefer Sutherland (Bosco).
Va las in compania trailerului si a catorva clipuri foarte amuzante.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back