Scurte: G.I. Joe, Avatar, Ice Age 4

Se misca bine treaba in lumea animatiei si a adaptarilor live action dupa seriale animate sau benzi desenate si …. cine se bucura cel mai mult? Noi, cei de la Desenele Copilariei :->.

UPDATE: Am uitat sa va spun cel mai proaspat zvon. Cica Nickelodeon Animation Studio pune la cale inca o serie in franciza Avatar: The Last Airbender. Sunt curioasa daca se va confirma stirea mai ales ca seria originala a avut un sfarsit bun, care nu prea lasa loc de inca ceva….poate doar daca noua serie va fi situata undeva inaintea evenimentelor din prima.Hmmmm.

# Cea mai buna veste pe care puteam s-o primesc pe ziua de azi este cea legata de un nou film Ice Age. Personal sunt moarta dupa aventurile lui Sid, Manny si Diego la care mai adaugam una bucata Scrat ;)).
Variety ne anunta ca 20th Century Fox ne va oferi in vara anului 2012 cel de-al patrulea film din franciza, despre care se spune ca se va numi Ice Age: Continental Drift. Daca titlul va ramane asa, ramane de vazut, este insa sigur ca noul film va fi 3D.

ice_age

# Nu-i asa ca vreti sa mai vedeti ceva secvente din ultimul Shrek? ;))
Nu uitati ca premiera este pe 21 mai, deci suntem in numaratoare inversa. via

# Tot pentru vara lui 2012 este anuntat si al doilea film G.I. Joe dar nu asta este important, ci faptul ca e sigur acum si un nou serial animat. Aceasta noua serie se va numi G.I. Joe Renegades si sunt anuntate 26 de episoade. De asemenea, se pare ca ea nu va continua niciuna din productiile de pana acum si va fi 2D hand-drawn style *Thank God!!* via

gi_joe_logo

# Am tot vorbit pe Twitter despre filmul “The Last Airbender” inspirat din seria de desene animate (confundata deseori ca fiind anime) Avatar: The Last Airbender, si spuneam acolo ca abia ii astept premiera. Sper sa nu intervina ceva si sa nu pot ajunge in Bucuresti la momentul acela.
Ei bine, dupa multe teasere, trailere si alte chestii, acum putem sa navigam si pe proaspatul site dedicat filmului. Va invit si pe voi sa aruncati o privire acolo si va las si ultimul trailer, impreuna cu doua postere foarte faine.

airbender1 airbender2

# Pe 17 iulie va avea premiera in Japonia filmul Akage no Anne: Green Gables e no Michi sau altfel spus, Anne of Green Gables: Road to Green Gables. Filmul este o compilatie a seriei din 1979 si este produs de Nippon Animation, acelasi studio care a produs serial originala dar si seria Before Green Gables ce a avut premiera anul trecut. Isao Takahata, regizorul seriei originale, a supervizat acest proiect. Va las cu trailer-ul filmului si sunt convinsa ca cei care au vazut seria vor deveni brusc nostalgici ;))
via


Vezi mai multe video din Animatie

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back