Imbratisam lectura, un eveniment Edukid.ro

Prietenii de la Edukid.ro s-au gandit sa readuca placerea cititului printre copii, printr-un eveniment care se numeste “Imbratisam lectura”. Detaliile sunt mai jos :)

imbratisam-lectura

ÎMBRATISAM LECTURA” EDITIA JUNIOR – O CAMPANIE DE ATRAGERE A COPIILOR SPRE CITIT

Iaşi, 13 mai 2010- Edukid.ro si Librăria Humanitas Iaşi din Centrul Comercial Felicia lansează “Îmbrăţişăm lectura” ediţia junior, o campanie de atragere a copiilor către lumea minunată a lecturii, pentru că vrem că ei să fie mai buni decât noi. Campania “Îmbrăţişăm lectura” se va desfăşura în intervalul 12 mai – 6 iunie 2010, timp în care vă aşteaptă multe surprize, concursuri, lansări de carte şi multe reduceri, atât la jucăriile educative din magazinul online www.Edukid.ro, cât şi la cărţile de copii din Librăria Humanitas Iaşi din Centrul Comercial Felicia. Scopul acestei campanii este de a aduce în lumina reflectoarelor faptul că dezvoltarea şi formarea personalităţii copiilor prin lectură şi jucării educative este atât de benefică. Numai cel caruia e s-a insuflat în copilărie gustul pentru lumea minunată a lecturii îşi va găsi timp pentru această activitate pentru minte şi suflet.

Concurs “Cum am descoperit poveştile”: cea mai frumoasă şi originală poveste despre copii şi cărţile lor, despre cum cel mic a descoperit lumea poveştilor, descrierea personajelor îndrăgite sau a poveştii care l-a fascinat cel mai tare, va fi premiata de Librăria Humanitas Iaşi din Centrul Comercial Felicia. Parintii vom scrie pe blogul personal despre campania “Imbratisam lectura” si vor raspunde tot acolo la concurs, urmand sa dea leapsa mia depart e. Poate participa oricine doreste, insa important ar fi sa beneficieze niste copii. Tot în cadrul campaniei, copiii vor fi încurajaţi să îşi pună la contribuţie creativitatea şi talentula astfel cei mici ne pot trimite desenele cu personajele îndrăgite pe adresa: contact[at]edukid.ro Desenele si raspunsul lor la concurs vor fi publicate pe blogul edukid.ro/

In fiecare week-end din perioada derulării campaniei nostre aşteptaţi toti parintii/ bunicii, alaturi de cei mici la Librăria Humanitas Iaşi din Centrul Comercial Felicia, la Clubul Micuţului Cititor, unde vor pătrunde în universul celor mai frumoase povesti destinate lor. Activităţi: lecturi de poveşti, concursuri, premii şi reduceri Humanitas şi Edukid. Membrii Clubului vor beneficia de legitimaţii de membru şi reduceri, atât Edukid, cât şi Humanitas.

În data de 6 iunie, Librăria Humanitas Iaşi din Centrul Comercial Felicia va organiza un eveniment special de lansare a colecţiei de cărţi Humanitas Junior, eveniment în cadrul căruia vor fi premiaţi câştigătorii concursului “Cum am descoperit poveştile”. Părinţii şi bunicii vor zâmbi melancolic, aducându-şi aminte de poveştile copilăriei lor, iar cei mici vor fi captivaţi de descoperirea lor!

Site-ul EDUKID este primul proiect din online-ul romanesc dedicat doar jucăriilor educative. Pornit în decembrie 2009, site-ul cu jucarii educative www.edukid.ro a reusit sa atraga pe cei mici sa si invete din placere şi nu din obligatie, pentru că atunci cand copilul invaţă prin joc reţine mult mai usor şi ramane întiparit în minte.

Situată în Centrul Comercial Felicia (Şoseaua Bucium, nr. 36), la intrarea dinspre Media Galaxy, Librăria Humanitas vă aşteaptă zilnic să vă lăsaţi purtaţi în lumea captivantă a cărţilor, alături de o cafea aromată sau un ceai parfumat. Program: Luni – Sâmbătă: 09.00 – 21.00/ Duminică: 09.00 – 20.00″

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back