Stiri pe scurt: Voltron, Star Wars, Smurfs

Avem pentru voi o multime de stiri interesante si care sigur o sa va aduca bucurie asa ca hai sa le citim impreuna:

Voltron revine! Dupa multe barfe, abandonari de proiect si reluari de proiect uite ca avem in sfarsit o stire clara: World Event Productions o sa produca noul serial de desene animate, despre care v-am povestit deja, si o sa fie denumit Voltron Force. Premiera o sa aiba loc pe NickToons, dar inca nu exista, din nefericire, nicio imagine si nici un trailer al acestui nou desen animat. Hmmm…imi e putin frica. Voltron este totusi un clasic. Sper ca nu o sa faca ceva plictisitor sau stupid. Pe de alta parte filmul live-action primeste un al treilea reboot! Adica si al doilea scenariu a fost abandonat si acum se lucreaza la altul nou. Hai mai repede!!! Ce atatea schimbari? :(( Mai multe detalii AICI.

– Filmul animat CGI “Stumfii” a inceput productia pe 26 martie, in New York. Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Sofia Vergara si Hank Azaria sunt unii dintre actorii care o sa apara in acest film care se anunta a fi foarte interesant mai ales pentru ca staruri ca Katy Perry, Alan Cumming sau George Lopez o sa dea voci strumfilor. Uuuu. Interesant. ;;)

– Daca tot a inceput nebunia cu IPad atunci Marvel a si lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa intre in lumea benzilor desenate direct de pe noul gadget Apple. Aveti jos un printscreen al acesti aplicatii iar detalii gasiti AICI.

Lucas Film se pregateste sa lanseze un nou serial bazat pe franciza Star Wars. Seria o sa fie un desen animat comic, care o sa aiba ca target publicul matur. Acesta ar fi cel de al treilea desen animat care are la baza povestea originala din Star Wars. Seria o sa ii aiba la carma pe Seth Green si Matthew Seinreich.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back