Nu uitati de “Prichindelul Meu”!

Asa cum va spuneam ieri va asteptam cu drag pe data de 10 aprilie la Teatrul Masca la un eveniment vesel marca PrichindelulMeu.ro.

Lumea in nuante multicolore a celor mici, vesela si plina de haz, devine mai accesibila celor mari doar accesand portalul PrichindelulMeu.ro.

Si nu de azi, de ieri. Ci demult!

START DE STAR – un concurs foto lunar organizat de catre PrichindelulMeu si un eveniment anual in care premiatii acestui concurs sunt sarbatoritii acestui eveniment!

PRICHINDELUL MEU, impreuna cu Aviva, te invita intr-o calatorie în lumea fantastica a copilariei, pe data de 10 aprilie 2010, intr-o locatie perfecta acestui gen de manifestare: Teatrul Masca.

Peste 300 de invitati sunt asteptati sa participe la un spectacol de mare exceptie: CLOVNII, iar dupa festivitatea de premiere a micilor staruri, invitam copiii sa se joace cu animalele haioase si vesele ale junglei, dar si sa pastreze amintirea acestui eveniment fotografiindu-se cu maschota PRICHI!

Aviva a pregatit o serie de surprize si o tombola pentru participanti si ii asteptam pe toti copilasii la standul Aviva pentru a se inscrie la concursul Aviva Pentru ca fiecare copil inscris va primi un cadou!

Si cum educatia puilor nostri incepe de la primii paşi, nu-i vom uita nici pe cei mai necajiti. Vom sprijini prin plata unui bilet de intrare de 20 RON / adult (copiii au intrarea gratuita) si prin vanzarea operelor unor copii cu probleme, expuse în cadrul evenimentului. 10% din veniturile incasate vor fi donate Casei de copii Domnița Balașa.

Teatrul Masca, un teatru cu un spatiu deosebit, ne va permite expunerea operelor micilor creatori ai Casei Domnita Balasa. Va invitam, cu mic, cu mare, sa admirati si sa achizitionati!

Bunatatea se si invata, nu-i asa?

Multumim sponsorilor ce fac posibil organizarea acestui eveniment: Aviva, Alexunu, Chicco, BibiDesign, Complete Vision Events, ErcPress, Jane, Cadouri Magice, Magic Party, Compania de Teatru Zurli, Cofetaria Altfel, PEPSI Romania, Drake, Raisphotography, Heart Mates Studio, Studio Maria si Pictas Advertising!

Lumea fericită a copilariei prinde din nou viata, pe 10 aprilie, incepand cu ora 9, la Teatrul Masca – Bulevardul Bucurestii Noi Nr. 66 si pentru a participa, va rugam sa confirmati la office@prichindelulmeu.ro.

PRICHI VA ASTEAPTA CU DRAG!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back