Les mille et une farces de Pif et Hercule

Cum echipa noastra a fost prinsa in febra pregatirilor de Paste, am ratat ieri aniversarea blogului nostru. DA! Ieri am implinit DOI ani! :X Si pentru ca anul acesta aniversarea noastra coincide cu Sfintele Sarbatori de Pasti, m-am gandit ca e o buna ocazie pentru a vedea un film special.

Toata lumea cunoaste benzile desenate cu Pif si Hercule (o mica parte din ele le-am pus si noi aici) si sunteti destui cei care ati vazut serialul de desene animate in care protagonisti sunt cei doi. Ce nu stiam eu, si cred ca mai sunt multi ca mine, este ca exista si un film aparut prin anul 1993. Acesta a fost produs de compania Gold’An’Film, iar animatia lui a fost facuta de studioul coreean Pyongyang.

Actiunea filmului este foarte simpla: Hercule este dezamagit ca nu-i sunt recunoscute meritele, asa ca decide sa se retraga pe o insula pustie, pentru a-si schimba viata si pentru a scrie un scenariu de film. Acolo el isi aminteste cele mai importante roluri pe care le-a avut si, bineinteles, din aceste multe amintiri Pif este aproape nelipsit. Cu toate acestea Hercule inca il considera pe Pif ca fiind in amintirile lui doar de umplutura, dar oare asa este?

Ramane sa vedeti singuri :D.

IMDb

Echipa Desenele Copilariei Va doreste un Paste Fericit alaturi de cei dragi, cu multa liniste si seninatate!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back