Kangoo Jumps Kids

Azi ma opresc putin din scrisul despre desene animate ca sa va povestesc putin despre un foarte dragut sport pentru copii si, de ce nu, si pentru voi.

El se numeste Kangoo Jump si include exercitii pentru musculatura intregului corp, fiind numit si „sala de fitness intr-un sac”. In cazul copiilor, ele îmbunatatesc abilitatile de invatare, orientarea in spatiu, imaginea de sine, postura corpului, rezistenţa si ii ajuta la evitarea accidentelor.

IMG_7636

Cu Kangoo, juniorii pot alerga, sarii sau juca jocurie lor preferate. De asemenea, exista ai programe structurate, planuite de profesioniati, practicate in sali sau in aer liber, destinate instructorilor. Ghetele Kangoo Jumps sunt foarte sigure. Ele dispun de toate beneficiile exerciţiilor saritoare. Despre saritura N.A.S.A citeaza „este exercitiul cel mai eficient si efectiv vreodată experientat de om”. Kangoo Jumps este atat de distractiv, incat copii nu-si dau seama ca fac exerciţii fizice. Programele Kangoo Jumps au deschis o noua dimensiune a sporturilor pentru diferite varste. Ghetele Kangoo sunt usor de folosit de orice persoana la orice varsta si cu orice conditie fizica.

Studii ştiintifice demonstreaza faptul ca programul Kangoo Jumps este eficient pentru pierderea accelerata de grasimi: ajuta sa arda mai multe calorii cu oboseala mai redusa şi să accelereze metabolismul stimulând sistemul limfatic. Ghetele reduc impactul produs în organism cu 80%, ceea ce este un lucru important mai ales în cazul persoanelor obeze, pentru ca articulaţiile lor sunt expuse riscurilor de fiecare data cand fac exerciţii cardio. Obezitatea a devenit o problema grava in randul copiilor de astazi. Ghetele topaitoare sunt un remediu ideal pentru acest lucru, pentru ca motiveaza copii pentru a face activitate fizica.

Efectele folosirii ghetelor Kangoo: reduc cantitatea de grasime; mainile, picioarele, coapsele, abdomenul, intineresc corpul atunci cand este obosit. Maresc presiunea cauzata de forta gravitationala si deci intaresc sistemul muscular ; iti protejeaza incheieturile si articulatiile contra oboselii si posibilelor accidentari cauzate de exercitii pe suprafete dure.

Programul Kangoo Jumps pentru copii se numeste Discovery si consta in 2 programe:
Kangoo Discovery 1: este un program de baza, usor, destinat scolilor, care pune la incercare creativitatea copiilor si include jocuri gandite sa-i motiveze pe toata durata antrenamentului.
Kangoo Discovery 2: este un program mai avansat destinat Cluburilor de Fitness sau altor organizatii, unde copii isi pot imbunatati si mai mult capacitatea de coordonare pot invata coreografii simple, care mai tarziu ii vor ajuta sa faca trecerea la grupa adultilor.
Copii pot incerca aceste programe sub directa atentie a Dianei Stirbu– instructor international Kangoo Jumps, presedinta clubului DiVa Sport in mai multe locatii din Bucuresti. Puteti lua legatura cu ea AICI.

Va recomand cu drag acest sport si daca copilul vostru o sa ajunga sa-l practice astept feedback-ul vostru si parerile legate de cat de benefic este el pentru copii.

IMG_7627 P1050721

Tag-uri:

  • Kmeleon

    sportul asta l-as face si eu :X
    va inchipuiti un Kmeleon topaitor? ;))

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back