Stiri scurte

Incercand sa ignor raceala nenorocita ce nu ma lasa in pace si prospata durere de cap imuna la pastile, vreau sa va spun ce se mai aude despre cateva titluri de care echipa noastra (si speram ca si voi) este interesata.

# Marvel planuieste de ceva timp sa ne aduca in atentie franciza The Avengers printr-un serial animat ce este programat sa debuteze anul viitor si printr-un film live-action a carui premiera este anuntata pentru mai 2012. Ei bine, se pare ca filmul chiar se va face – aveam oarece dubii pentru ca nu se mai auzea nimic despre el. Scenariul este gata si speram ca in scurt timp vom afla si distributia care, daca zvonurile se vor dovedi corecte, se pare ca va si una foarte buna – Robert Downey Jr. (Iron Man), Don Cheadle (War Machine), Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Scarlett Johansson (Black Widow), Samuel L. Jackson (Nick Fury) si (poate) Edward Norton (The Hulk).
Eu zic ca realizarea filmului va fi dificila din cauza multitudinii de supereroi dar trag sperante ca vom avea un film bun. VIA

avengers

# Disney/Pixar ne mai face cunostinta cu inca un personaj din apropiatul film Toy Story 3. Numele lui este Twitch si este un luptator insectaloid ;)).
Daca merg in ritmul asta cu prezentarile, cred ca pana la premiera din luna iunie o sa cunoastem cam toate personajele. VIA

toystory_twitch

# Al treilea film Transformers este anuntat ca fiind unul ce ne va duce in istoria Autobotilor si Decepticonilor si va pune mai mult accent pe personaje. Producatorii ne anunta ca (iubitii mei) Optimus Prime si Bumblebee vor suferi ceva transformarii si daca Bumblebee va fi clar mult mai matur decat in precedentele doua filme, la Optimus aceste modificari nu vor fi foarte evidente pentru cei ce nu sunt foarte atenti la detalii.
Oricum eu ma astept sa vad un Optimus mai cool decat pana acum (daca asta este posibil) :X
Din nefericire se pare ca Megan Fox va juca si in acest al treilea film. VIA

autobot1_1024x768

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back