Inspectorul Gadget

Haaaaii… recunoateti ca ati fi vrut sa fiti macar pentru o zi Inspectorul Gadget, sa aveti un elicopter sub palarie, o lupa care iese brusc de sub manace si picioroange imense ca sa va deplasati mai repede. Eu una, numai la asta visam prin 1995, caci atunci am vazut serialul de desene animate – Inspectorul Gadget, difuzat la acea vreme pe Italia Uno. ( traiasca italienii :d).


Desenul animat
a fost produs de 3 companii din SUA , Franta si Canada si a aparut in 1983. A fost difuzat in multe multa tari, printre care si Romania, pe canalul Fox Kids. Seria urmareste aventurile unui politist bionic, inspector ca rang, dotat cu tot felul de arme sau gadgeturi care ii folosesc pentru prinderea infractorilor. Se imbraca precum inspectorul Clouseau din filmele cu Pink Panter, nu are deloc sarm si este stangaci de cele mai multe ori. Intra in incurcatori la fel de repede ca si viteza luminii, insa nepoata sa , Penny camarada lui de “inspectie” este acolo sa il scoata din probleme. Ea rezolva cam toate misterele iar Gadget nimerea tot timpul la locul potrivit, primind credit pentru rezolvarea cazurilor.

Una peste alta, este un serial tare haios care merita vazut inca de la primul episod, Eu il savuram in taina cu punga de pufuleti prin 1995…ce vremuri :”>

Inspector Gadget – Animated series
Creatori: Andy Heyward, Jean Chalopin, Bruno Bianchi
Regie: Bruno Bianchi, Toshiuki Hiruma, Ray Jafelice , Dave Cox

Voci: Don Adams, Frank Welker, Cree Summer, Holly Berger , Dan Hennessey , Maurice LaMarche
Coproductie:Canada – France- Japan- United States
Episoade: 2 sezoane x 86 episoade x 22 min

Distributor:Cookie Jar Entertainment
Debut: 1 Septembrie 1983

wiki

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back