Top Cat (Hanna & Barbera)

La cel mai recent Desene Animate Tweet Meet ne-am uitat la un alt foarte indragit serial Hanna si Barbera: Top Cat. Pentru ca am observar ca nu avem articol legat de aceasta super draguta serie m-am gandit ca sigur v-ar face placere sa aflati una, alta despre T.C. si prietenii sai.

strip

Seria a avut premiera pe ABC in 1961 si a rulat in original timp de 1 an (30 de episoade). Top Cat este neinfricatul lider al unei bande de….pisici vagaboane din New York. ;)) Companionii lui “fiorosi” sunt Fancy-Fancy, Spook, Benny the Ball, The Brain si Choo Choo. Cei 6 isi petrec timpul incercand sa castige cate un banut (ilegal evident) spre disperarea ofiterului Charlie Dibble care se tot chinuie sa ii evacueze de pe strada unde acestia isi fac veacul.

Fiecare pisica are personalitatea ei: Fancy-Fancy este un fel de Cary Grant si are o personalitate care vrajeste pe toata lumea, mai ales pe domnisoare. Spook vorbeste putin, dar atunci cand o face seamam mult cu Fancy. Benny este mana dreapta a lui T.C. si, desi pare cam prostut, este un pisic inteligent si coerent, punand cele mai logice intrebari dintre toti motanii. Brain este un pisic cam prostut, guraliv si balbait. El este si cel responsabil de tinerea banilor grupului. Choo Choo este opusul lui Fancy si este extrem de rusinos pe langa domnisoare. Cu toate acestea el este complet devotat lui T.C. si il sprijina pe acesta in orice situatie.

Acestea fiind zise va invit sa vizionati genericul mai jos si sa va distrati asa cum am facut-o si noi si poate data viitoare ne vedem mai multi la Desene Animate Tweet Meet.

Data premiera: 27 septembrie 1961
A rulat in original pe: ABC
Producatori: Hanna & Barbera
Episoade: 30
Voci: Arnold Stang
Paul Frees
Maurice Gosfield
Leo DeLyon
Marvin Kaplan
John Stephenson
Allen Jenkins
Jean Vander Pyl

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back