Stiri: LOTR, Nippon Animation, Stan Lee

Hai sa trecem putin in revista cateva din stirile legate de desene animate si benzi desenate care au aparut in ultimele 48 de ore.

– Se lanseaza DVD-ul cu filmul de animatie “Lord Of The Rings‘ realizat in 1978 de catre Ralph Bakshi. Aceasta este editia remasterizata si o sa fie disponibila incepand cu 6 aprilie. Pana tunci puteti urmari AICI filmul in varianta originala.

The Lord of the Rings animated film DVD and Blu-ray (1)

Nippon Animation, una dintre cele mai cunoscute case de productie din Japonia, a lansat un canal de YouTube unde se pot viziona, gratuit si in orice tara, episoade intregi din serialele anime care i-au facut celebri. Asa cum imi zicea Cami, e pacat ca nu sunt si cu subtitrare, dar oricum ma bucur ca pot vedea episoade din seriale precum Aventurierii Spatiului, Anne of The Green Gables, Cartea Junglei si muuulte altele. Salut si ma inchin in fata lor. Au facut fericita o lume intreaga.

yt-anime

– Dupa cumpararea Marvel, Disney a preluat si 10% din firma lui Stan Lee, Pow! Entertaiment, pentru 2,5 miloane $. Acesta a twitterit despre achizitie urmatoarele:

“Some of you seem worried about Marvel and POW! being linked with Disney. Take it from me, Bunky, it’s the best thing that could happen.

I’ve known ’em all and ain’t no one sharper or hipper than the gang at Disney. POW! has 3 movies in the works there now– so just you wait! “

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back