Filmation: Super Stretch and Micro Woman

Cu acest post inchei seria desenelor animate pierdute care au facut parte din show-ul “Tarzan ad The Super 7“. Astazi vorbim despre doi eroi usor atipici: Super Strech si Micro Woman sunt un cuplu sot-sotie, afro-americani, care se pot intinde asemenea gumei de mestecat sau pot deveni microscopic de mici pentru a salva omenirea. ;)) El pot lua orice forma dorita: avion, masina, casa etc., iar ea poate deveni mica ca un atom.

Numele lor reale sunt Chris si Christy Cross si, in viata de zi cu zi, par doar un cuplu normal din suburbiile Americii. Seria este aproape la fel de scurta ca si precedentele: doar 11 episoade.

1. “Bad Things Come in Small Packages”
2. “The Ringmaster”
3. “The Toymaker”
4. “Future Tense”
5. “Phantom of the Sewers”
6. “Shadow on the Swamp”
7. “The Great Candy Bar Caper”
8. “The Superstretch Bowl”
9. “Superstarch and Magnawoman”
10. “Sugar Spice”
11. “Gnome Man’s Land”

Voci:
Chris/Superstretch – Ty Henderson
Christy/Microwoman – Kim Hamilton

Din pacate cam astea sunt toate informatiile pe care vi le pot oferi despre acest desen. Atat el cat si Web Woman sau Manta si Moray nu exista pe internet sau de cumparat. Singurele lucruri care se pare ca au supravietuit sunt cateva mici videouri. =(( Nu reusesc sa inteleg de ce firma care a cumparat catalogul Filmation nu realizeaza un dvd sau o serie de dvd-uri cu toate componentele showului “Tarzan and The Super 7”. Au dat drumul doar la cateva parti si in rest…pauza. Care este logica? Le vrem pe toate!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back