Filmation: Manta and Moray (1979)

Azi este o zi in care o sa va povestesc despre cateva seriale uitate, din pacate. Voi incepe cu unul dintre acele seriale care cu adevarat s-a pierdut in negura timpului si nu am gasit pe absolut nimeni care sa il aiba. :(

Este vorba de o alta parte a cunoscutului show “Tarzan and the Super Seven” din care fac parte si “Freedom Force” sau “Web Woman“. Seria a fost formata 7 episoade si este povestea a doi supereroi. Manta este descendentul unui antic popor, Mu, care a trait in Oceanul Pacific, dar a fost distrus de o explozie. Manta supravietuieste miraculos intre valuri si este gasit de catre o femeie umana, Moray, cu care se si casatoreste. El nu poate sa stea departe de apa, din acest motiv, si poate sa comunice cu animalele subacvatice. Pentru ca si Moray a fost crescuta de delfini dupa ce parintii i-au murit intr-un accident aviatic, cei doi lupta pentru protejarea marilor si a vietatilor de aici. Pe langa ei se afla si doua creaturi ale marii: Whiskers si Guppy.

Episoade:
The Waters of Doom
The Whale Killers
The Warmakers
The Souvenir Hunters
The Freedom Fighters
The Sunken World
Sea of Madness

Voci:
Moray – Joan van Ark.
Manta – Joe Stern.

Si…cam atat. Pentru ca altceva nu mai exista. :( Doar acest mic clip. Oare o sa apucam vreodata sa gasim pe cineva care sa se indure de noi si sa faca un dvd cu toate aceste mini-serii de la Filmation?

Sursa Image credit

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back