Filmation: Freedom Force

Bine v-am regasit in noul an. Sper ca v-ati simtit bine de sarbatori si v-ati odihnit. Noi suntem puse pe treaba si va vom tine la curent cu proiectele la care lucram. Pana una alta asteptam sugestiile si parerile voastre si pe forumul nostru.

Primul meu post pe acest an este o continuare a unuia scris de colega mea, Cami, anul trecut. Ea v-a povestit de seria “The Space Sentinels” realizata de catre casa de productie Filmation, serie care a facut parte din show-ul “Tarzan and the Super 7” la fel ca si desenul animat de fata sau mult cautatul de mine “Web Woman“.

La fel ca si The Space Sentinels, Freedom Force este povestea unui grup de super-eroi inspirati din antichitate. Isis, care a aparut si intr-un live-action realizat tot de catre Filmation, aduna in jurul ei pe Merlin, Sinbad, Super Samurai si Hercules pentru a lupta impotriva raului. Din nefericire, si din motive care mie imi scapa, seria nu a avut parte decat de 5 episoade. :(

– The Dragon Riders
– The Scarlet Samurai
– The Plant Soldiers
– Pegasus’ Odyssey
– The Robot

Mai jos aveti un episod din aceasta serie de desene animate. Ziceti-mi si voi…nu e pacat ca nu au facut decat 5 episoade? Mie imi place enorm ideea, personajele, felul in care sunt desenate. Stiu ca cei de la Filmation au fost acuzati ca au scapari la capitolul desen, dar tot consider ca au produs super seriale, iar acesta este unul dintre ele.

freedom


Freedom Force S1 E01 The Dragon Riders
Vezi mai multe video din Animatie

Producatori: Lou Scheimer and Norm Prescott
Animatori: Ed Friedman, Marsh Lamore, Gwen Wetzler, Kay Wright, Lou Zukor
Scenariu: Bob Kline
An productie: 1978
Lansat pe DVD: 2006 impreuna cu “The Space Sentinels”

Sursa

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back