Lion King 1 1/2: Hakuna Matata

Daca Ada va face cadou in fiecare zi mici desene animate ce au ca tema Craciunul, eu am sa merg pe altfel de “cadouri” ;)) asa ca in fiecare zi incepand de azi si pana pe 25 Decembrie o sa va prezint cate un film Disney din cele ce au fost realizate direct pentru video si nu pentru premiere cinematografice. Toate filmele acestea sunt continuari sau spinoff-uri ale celor mai bune si frumoase povesti Disney.
Si pentru ca sunt intr-o dispozitie sugubeata, considerand prin urmare ca trebuie sa ma manifest conform dispozitiei, am ales ca primul film sa fie cel de-al treilea dintre cele produse sub titlul Lion King.

Timon si Pumbaa sunt poate unele dintre cele mai hazlii personaje ce au facut pereche intr-un film si ma bucur ca producatorii s-au gandit sa le acorde partea lor de glorie. Personal sunt super fana a celor doi (vezi si AICI):D
Asa cum se vede si din titlu, filmul se numeste The Lion King 1 1/2 aka The Lion King 3: Hakuna Matata si este un spinoff al povestii originale. A fost pus pe DVD in anul 2004, are o durata de 77 de minute si urmareste povestea celor doi inainte de aventurile lui Simba. In 2005 a castigat Annie Awards pentru Best Home Entertainment Production.

Filmul incepe intr-un mod inedit, cum cei doi privesc filmul original si deruleaza pe fast forward pana la secventele in care ei apar. Nemultumiti de faptul ca apar prea putin in original ei incep sa-si spuna povestea. O sa puteti vedea atat parti din trecutul lor cat si perspectiva lor asupra unor evenimente din original.

Acum va las sa va distrati impreuna cu Timon si Pumbaa. Enjoy!

Wiki

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back