Jungle Book II

Avem azi inca un film Disney ce a fost programat initial sa apara doar pe suport video dar in final a avut parte si de o premiera cinematografica (altul, despre care am vorbit deja, este Return to Never Land). The Jungle Book 2 a fost produs de studioul australian DisneyToons si a avut premiera in februarie 2003, iar cateva luni mai tarziu, iunie 2003, a fost lansat si pe DVD si VSH.

disney

Filmul nu este o ecranizare a cartii “The Second Jungle Book” de Rudyard Kipling ci continua povestea de unde a fost lasata de primul film.
Vedem viata lui Mowgli in satul oamenilor, alaturi de familia sa adoptiva si Shanti, fata ce-l facuse sa paraseasca jungla. Curand insa, i se face dor de viata din jungla si cand Baloo vine sa-l viziteze, profitand de micul haos ce se creaza prin sosirea in sat a lui Shere Khan, decide sa se intoarca impreuna cu acesta.
Shanti, crezand ca a fost rapit, pleaca in cautarea lui urmata fiind de fratele lui Mowgli. Si aventura incepe.

O sa aveti ocazia sa vedeti cam toate personajele din primul film, mai putin King Louie, si sa ascultati din nou melodiile “The Bear Necessities” si “I Wanna Be Like You“.

IMDb

Tag-uri:

  • Weeee, ce bine imi pare ca am dat de acest site!Multumesc!

  • Kmeleon

    cu placere :D

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back