Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas

Ho Ho Ho, Meeeeery Christmaaasss!!
Ati fost cuminti? V-a adus Mosul daruri multe si frumoase? Si daca DA si daca NU, va aducem noi un dar frumos :D
Daca anul trecut sarbatoream Craciunul impreuna cu personajele din Frumoasa si Bestia, ne-am gandit ca si anul acesta sa facem acelasi lucru. NU, nu va speriati, nu este acelasi film ci un midquel al originalului. Ce inseamna midquel? Inseamna ca actiunea se petrece undeva in linia temporala a primului film.

Exercitiu de imaginatie: Cum ar fi daca s-ar interzice Craciunul? Ce ati face voi ca sa nu mai fie interzis?

In Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas, Beast interzice Craciunul pentru ca vraja care-l transformase din print in bestie, fusese facuta tocmai in perioada asta si prin urmare, el nu avea nicio amintire frumoasa despre Craciun. Belle impreuna cu Mrs. Potts, Chip, Cogsworth si Lumiere, fac tot ce pot ca sa-l convinga ca sarbatoarea Craciunului este un eveniment frumos, plin de caldura si bucurie si, in ciuda opozitiei venite din partea lui Beast, pregatesc castelul pentru sarbatoare.

disney

Filmul foloseste acelasi cast ca si originalul si a fost lansat intai pe VSH in anul 1997, pentru ca in 1998 sa fie lansat pe DVD. Ambele editii au fost retrase de pe piata destul de repede si abia in anul 2002 filmul a fost relansat impreuna cu un videoclip pentru “As Long As There’s Christmas“.

Destul cu vorbaria! Zic sa trecem la film :D

Tag-uri:

  • monyk

    e super tare filmul…il ador:X:X:X

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back