101 Dalmatians II: Patch’s London Adventure

Stiu ca inca n-am vorbit inca despre One Hundred and One Dalmatians (101 Dalmatieni) dar sunt convinsa ca toata lumea le cunoaste povestea.
Patch’s London Adventure este continuarea acestei povesti si a fost lansat direct pe suport video in ianuarie 2003, continuare ce a fost deopotriva apreciata atat de public cat si de critici.

disney

“Do you think I’m one of a kind… or just… one of a hundred and one?”

Filmul urmareste povestea lui Patch, unul dintre cei 99 de pui dalmatieni salvati din mainile Cruellei de Vil, care se simte pierdut intr-o mare de pete. Cand toata familia se muta pe o alta proprietate, mai mare si mai buna pentru cresterea puiutilor, Patch este lasat in urma (asta ma duce cu gandul la Home Alone ;)) ). Lucrul acesta nu-l tulbura pe micut, mai ales ca avea de gand sa-si intalneasca eroul Thunderbolt, protagonistul unui show TV. Sosirea lui Patch pe platourile de filmare este cel mai bun lucru ce i se putea intampla lui Thunderbolt pentru ca, afland ca personajul lui urma sa fie “ucis”, decide sa mearga in lumea reala pentru a-si arata eroismul si pentru a face asta avea nevoie de un ghid. Bineinteles ca nu va dura mult pana cand in peisaj va apare si Cruella, la fel de hotarata sa puna mane pe puii de dalmatian.
Prin ce aventuri vor trece Patch si noul lui prieten Thunderbolt, si cum va reusi micutul dalmatian sa devina un caine special, asa cum ii era dorinta, va las sa descoperiti singuri.
Vizionare placuta!

IMDb

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back