Transformers 3

Great news ! Transformers 3 o sa apara mai devreme cu un an , adica in 2011 in loc de 2012 cu tot cu Megan Fox….hai, stiu ca juma’ din voi v-ati uitat la film mai mult pentru … ochii ei albastrii …:D

De unde stiu asta ? De pe blogul/forumul lui Michael Bay

transformers

Well its official: We have a great Transformers 3 story. The release date is now July 1st 2011. Not 2012.

Today is Day One. This morning started with an ILM meeting for five hours in San Francisco. Currently I’m flying with writer Ehren Kruger to Rhode Island to talk to Hasbro about new characters.

P.S. Megan Fox, welcome back. I promise no alien robots will harm you in any way during the production of this motion picture. Please consult your Physician when working under my direction because some side effects can occur, such as mild dizziness, intense nausea, suicidal tendencies, depression, minor chest hair growth, random internal hemorrhaging and inability to sleep. As some directors may be hazardous to your health, please consult your Doctor to determine if this is right for you.

Pain and Gain is right after shooting of Trans 3.

Michael”

Faza e postata pe 1 Oct, cica atunci era Ziua 1

Sursa

Tag-uri:

  • aTo

    Presupun că în concepţia lui Bay, ca să fie mai bun decât al doilea, trebuie să fie şi cu mai mulţi roboţi (evident şi mai mari… poate ăla care se transforma în portavion) şi cu mai multe explozii şi cu mai multă acţiune şi mai multe efecte… dar cu cât mai puţin talent actoricesc. Oricum al doilea a fost mult mai prost decât primul, rezumându-mă doar la prestaţia artistică a personajelor.

  • ioana

    Pai asta e problema ca in loc sa se axeze pe poveste in sine si sa pastreze atmosfera acea care atragea orice pusti s-a pus pe transformat transformerii in personaje secundare umbrite de fesele lu don’soara meganita..care in afara de a se freca lasciv nu stie altceva sa faca prea bine…dar deh …e si ea actrita precum angelina jolie n…

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back