Stiri pe scurt: Super Friends, Alba ca Zapada, G.I. Joe

Pentru ca am “chiulit” nemotivat zilele astea, am zis ca nu ar strica sa va pun la curent cu cele mai recente stiri din lumea desenelor animate si a benzilor desenate.

– Clasicul serial DC Comics, “Super Friends“, apare pe dvd pe data de 5 ianuarie 2010. Frumos cadou de inceput de pentru toti fanii acestei lungi francize.

– Primul film de lung metraj de animatie, “Snow White (Alba ca Zapada)“, produs de catre Disney in 1937, are parte de tratament special. Compania Disney a scos o editie speciala (diamond) a acestui clasic film, editie care include un documentar al procesului de restaurare a filmului si multe imagini behinde the scenes. O adevarata comoara pentru toti cei care iubesc aceste personaje. Mai jos aveti cateva filmulete si unele imagini absolut senzationale cu schite originale pregatitoare. :XPhotobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

IDW Publishing reprinteaza benzile desenate clasice “G.I. Joe“. “Classic G.I. JOE Volume 6” o sa apara in noiembrie si contine benzile desenate clasice care au fost curatate si remasterizate pentru prima oara de cand au vazut lumina tiparului. Dupa aparitia acestui volum, IDW o sa continue seria (in original ea aici se incheia) si o sa editeze volume si povesti care nu au fost publicate niciodata. ;;)

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back