Stiri pe scurt: Disney, Marvel, G.I. Joe

– Incep cu o veste proasta: ieri a incetat din viata unul dintre marii desenatori de benzi desenate din lume: George Tuska aka Carl Larson. El a fost unul dintre cei mai de seama desenatori a Epoci de Argint a benzilor desenate si s-a ocupat de mai multe personaje Marvel, in special Iron Man. Dumnezeu sa-l odihneasca… :(

Disney a publicat pe siteul oficial bucatele din soundtrack-ul oficial al filmului “Princess and The Frog“. Puteti comanda in avans albumul deoarece el nu o sa fie disponibil decat incepand cu 23 noiembrie. Ascultati melodiile apasand pe imaginea de mai jos. La album au participat Ne-Yo (care deja a lansat melodia “Never Knew I Needed“), Anika Noni Rose(Dreamgirls) si compozitorul Randy Newman care a castigat si Oscar pentru contributia sa adusa filmului “Monsters, Inc.” si un Grammy pentru “Cars“.

Disney a lansat si cateva clipuri noi din urmatorul film cu Tinkerbell, “Tinker Bell and the Lost Treasure“, in care va spuneam ca ea are o noua costumatie.

– Pe 23 octombrie, cu ocazia lansarii oficiale pe ITunes a “Astonishing X-Men Motion Comic“, incepe si Marvel Fest NYC 2009! Doamne ce n-as da sa fiu acolo.

– Astazi are premiera cel de al douazecilea episod special de Halloween cu The Simpsons! Nu sunt fana, dar sigur multi dintre voi v-ati uitat macar la un episod din acest serial. De asemenea, incepand de maine, si noi avem pentru voi multe surprize de Halloween.

Stan Lee a dat un interviu celor de la Collider in care povesteste si despre o posibila aparitie a sa in Iron Man 2. Uuuuuu. ;;)

– Paramount Home Entertainment lanseaza pe 3 Noiembrie “G.I. Joe: Resolute“, o animatie noua scrisa de catre Warren Ellis si regizata de catre Joaquim Dos Santos.

Disney a lansat pe Yahoo! un behind-the-scenes din noua adaptare a celebrei “A Christmas Carol” care o sa aiba premiera pe 6 noiembrie si este cel mai recent film 3D realizat de catre Robert Zemeckis (“The Polar Express“, “Beowulf“).

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back